G4Media.ro

FOTO Au fost deschise două noi pasaje rutiere supraterane în zona comercială…

Sursa foto: Facebook/Primăria Sectorului 3

FOTO Au fost deschise două noi pasaje rutiere supraterane în zona comercială Pallady din București/ Un alt pasaj, care face legătura cu Autostrada Soarelui, este în construcție

Două pasaje supraterane nou construite, ce supratraversează zona comercială aflată la intersecţia bulevardului Theodor Pallady cu strada Nicolae Teclu din București, au fost deschise circulaţiei rutiere de joi după-amiază, potrivit reprezentanţilor Primăriei Sectorului 3.

Reprezentanţii autorităţii locale au scris, joi, pe Facebook, că lucrările la cele două pasaje, câte unul pentru fiecare sens de mers, au fost începute în decembrie anul trecut.

Valoarea contractului de execuţie efectivă a pasajelor a fost de aproximativ 10 milioane de euro.

 

Sursa foto: Facebook/Primăria Sectorului 3
Sursa foto: Facebook/Primăria Sectorului 3
Sursa foto: Facebook/Primăria Sectorului 3
Sursa foto: Facebook/Primăria Sectorului 3
Sursa foto: Facebook/Primăria Sectorului 3

„Avem nevoie de aceste lucrări de fluidizare a traficului pentru reducerea timpului petrecut în trafic şi mai ales pentru diminuarea poluării. Pasajele vor supratraversa zona comercială şi vor face extrem de facilă ieşirea şi intrarea din sector, mai ales vara când vom merge la mare”, a declarat primarul Robert Negoiţă.

Proiectul de fluidizare a traficului din această zonă cuprinde şi un al treilea pasaj suprateran în zona intersecţiei bulevardului Theodor Pallady cu Drumul între Tarlale, din apropierea ieşirii pe Autostrada A2. Acest pasaj este aproape de stadiul de finalizare.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Așa e bine…
    👍🏻
    La cât mai multă infrastructură

  2. Numai trecusem pe acolo din Decembrie până acum două săptămâni când m-am întors noaptea dinspre Constanța și să rămân prost când văd că era deranj mare de lucrări pe acolo, nu prea pricepeam noaptea mai nimic dar tot m-am lămurit că pasajele erau aproape gata, iar eu nici nu știam de ele de data trecută când am fost la Constanța.
    E prima dată când văd așa progres!