G4Media.ro

Fotbal: Vânzarea biletelor la meciul CS Hunedoara – FCSB a fost oprită…

Fotbal: Vânzarea biletelor la meciul CS Hunedoara – FCSB a fost oprită din cauza pandemiei

Vânzarea biletelor la meciul dintre CS Hunedoara şi FCSB, din 16-imile Cupei României, a fost oprită, luni, din cauza creşterii incidenţei cazurilor de COVID-19 la nivelul municipiului Hunedoara, au anunţat organizatorii.

„Decizia este cauzată de creşterea incidenţei cazurilor de COVID-19 la nivelul municipiului Hunedoara, indicator situat, luni, 20 septembrie, la 2,26 la 1.000 de locuitori. Până luni, la ora 14,00, s-au vândut aproximativ 6.000 de bilete la meciul amintit. Persoanele care au reuşit să achiziţioneze bilete vor avea acces în stadion”, se arată într-un comunicat al Clubului Sportiv Hunedoara, remis Agerprea.

Organizatorii menţionează că decizia de a stopa vânzarea biletelor a fost luată în conformitate cu prevederile legale, care impun ca în situaţia în care incidenţa cazurilor de COVID-19 se situează între 2 şi 3 la mia de locuitori, stadioanele pot fi ocupate la cel mult 50% din capacitate.

„Regretăm sincer această situaţie, însă nu este vina noastră că numărul de cazuri COVID-19 este, din nefericire, din nou în creştere. Nu am dorit să avem persoane care să vină la stadion cu biletul în mână, dar să fie oprite la poartă. Şi noi ne-am fi dorit să avem un stadion ocupat măcar la 75 la sută din capacitate, însă responsabilitatea trebuie să primeze”, au precizat organizatorii.

Meciul dintre CS Hunedoara şi FCSB este programat miercuri, 22 septembrie, de la ora 21,00, pe Stadionul „Michael Klein” din Hunedoara.

Sursa foto: UEFA / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter