G4Media.ro

Fostul vicepreşedinte republican Mike Pence se pregăteşte să intre în cursa prezidenţială…

Fostul vicepreşedinte republican Mike Pence se pregăteşte să intre în cursa prezidenţială (surse)

Fostul vicepreşedinte republican Mike Pence se pregăteşte să intre pe 7 iunie în cursa alegerilor prezidenţiale din 2024, candidând astfel împotriva fostului său şef, au indicat miercuri pentru Reuters două surse informate.

Pence îşi va lansa campania cu un video şi un discurs în statul Iowa, au menţionat sursele.

După ce a fost alături de fostul preşedinte Donald Trump în timpul mandatului său la Casa Albă, Mike Pence a început să se distanţeze de acesta, după înfrângerea din alegerile prezidenţiale din 2020, afirmând că i-a pus în pericol familia prin încurajarea manifestanţilor care au luat cu asalt Capitoliul, pe 6 ianuarie 2021, aminteşte Reuters, citată de Agerpres.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. In sfârșit un om normal la cap candidează la republicani. Trump și DeSantis sunt niște dezastre, iar pe partea cealaltă, democrații, au unu’ normal la cap, dar care poate sa dea ortu’ oricând și probabil un contracandidat democrat de la progresiști, dar la cum au luat-o razna ultimii, parca ma rugam pentru un republican normal care sa nu provoace instabilitate. Noi suntem sub scutul lor. Cred ca ne interesează cine ajunge președinte in U.S.