G4Media.ro

Fostul senator PNL Gigi Chiru a fost amendat cu două mii de…

Fostul senator PNL Gigi Chiru a fost amendat cu două mii de lei după ce soția sa a postat pe Facebook fotografii în care cei doi petrec pe malul mării, la Eforie

Fostul senator Gigi Chiru a fost amendat de poliţişti cu 2.000 de lei, după ce soţia acestuia a postat duminică, pe pagina sa de Facebook, imagini cu ei pe malul mării, la Eforie, transmite Agerpres.

„Urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care două persoane sărbătoreau un eveniment, în localitatea Eforie, vă comunicăm faptul că acestea au fost sancţionate contravenţional, pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3, cu amendă în valoare de 2.000 de lei”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Totodată, conform IPJ, femeia a fost sancţionată primind un avertisment.

„Surpriza de ziua mea de nume!!! De vissss”, a scris Violeta, precizând: „Noi suntem în fata casei (în curte). Mulţumesc pentru urări! O zi minunată să aveţi!”.

Fostul parlamentar a menţionat, pe pagina sa de socializare, că el şi soţia sa „vor să combată virusul prin iubire”.

„Nu voiam să intervin, dar…, să transformi un eveniment în familie, de sfintele florii, în subiect de pandemie publică, este prea mult. Oameni buni, nu am încălcat niciun decret, nicio lege, suntem izolaţi la fel ca toată lumea. Noi vrem să combatem virusul prin iubire, prin normalitate. Nu vrem să supărăm pe nimeni. Suntem alături de cei în suferinţă. Neputinţa sau manipularea unora, nu este generată de mine sau familia mea. Vă rog să ne scuzaţi pentru că suntem optimişti şi fericiţi”, a scris Gigi Chiru, după apariţia mai multor comentarii critice la adresa imaginilor postate de soţia sa.

Foto: Fostul senator PNL Gigi Chiru, alături de soție pe malul mării / Sursa: Facebook

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. GIGI PAI DA-O PUTIN PE NEVASTA-TA SA IUBIM SI NOI PUTIN

  2. Na ca l-am scufundat cu g. visan !

  3. Cocalarii! Nu puteau păstra momentul doar pentru intimitatea lor, trebuia neapărat postat să vadă toți săracii ce se mai iubesc ei…. 🙁

  4. Hai Gigi ! Nu te lăsa Gigi ! luptă Gigi ! U ză man Gigi ! U ză Boss Gigi !

  5. Incredibil, ce cretin, ce ghertoi sinistru…..pnl…..senator……vai de tara asta