G4Media.ro

Fostul șef SRI Tulcea, apropiat al baronului PSD de Tulcea, numit de…

Fostul șef SRI Tulcea, apropiat al baronului PSD de Tulcea, numit de Dăncilă guvernator al Deltei Dunării

Premierul Viorica Dăncilă l-a numit vineri pe Cătălin Țibuleac guvernator al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, în locul lui Mălin Mușetescu, fost ziarist la Cațavencu. Țibuleac a fost șeful SRI Tulcea până în 2017, când s-a pensionat, potrivit Ziarul de Tulcea.

Țibuleac este considerat un apropiat al baronului PSD de Tulcea, Horia Teodorescu. De altfel, de la pensionarea din SRI și până acum, Cătălin Țibuleac a condus ca președinte un ONG controlat de Consiliul Județean Tulcea. E vorba despre Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării, un ONG care s-a remarcat și prin sejururile organizate pentru ziariști în Deltă.

Administrația Rezervației este o instituție-cheie în Delta Dunării, unde acționează ca un arbitru reglementator în domenii precum turismul ori pescuitul.

Foto: Cătălin Țibuleac la un eveniment al asociației pe care a condus-o (Sursa: Contul personal de Facebook)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. O fi perpendicular cu statul paralel.. 🙂

 2. Petrică De Hitlerrin de la Cațavencii deltei va fi foarte fericit

 3. Dragnea ataca statul paralel de ochii lumii, PSD+SRI=love

 4. asta-i dintre securisti buni? unde-i gidea sa mi-o vada

 5. Vasilica Veo il face cu nervii pe Dragnea prin decizii de genul asta!

 6. La G4Media s-a terminat programul de lucru la ora 17,30?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  De la 17,42 exista stirea, „nesemnificativa” dealtfel, ca in Moldova s-a rezolvat punctul culminant al crizei politice prin renuntarea la putere a Partidului Democrat al lui Plahotniuc, prietenul PSD, prin cedarea puterii catre guvernul Maia Sandu, iar G4 doarme!

 7. iegzact. ai buni din statul perpendicular.

  va poate spune si maistrul cristoiu. trinomul si statul perpendicular.

 8. Păi unde e noutatea că în 89 FSN era 60% securişti iar restul erau politruci care au stat sub papucul securiştilor?
  Astăzi au mai rămas din toată cloaca aia puii creaţi de securişti şi beizadelele politrucilor şi câţiva dinozauri care sunt şi vinovaţi pentru ce se întâmplă de trei ani încoace că ăştia cred că sunt holtei şi pot aduce vremurile trecute deşi singurul lucru care le-au mai rămas e doar şansa de a ajunge într-un azil că tare mult s-au senilizat băieţii şi sunt în afara realităţii zilelor noastre cu mentalităţi care orice copil de peste 10 ani îi depăşeşte.
  E aceeaşi cloacă ca în 89 dar mai nepregătiţi şi deterioraţi la creier după acelaşi tipar care se făcea şi pe vremea împuşcatului.
  Oamenii ăştia sunt atât de pierduţi într-o lume apusă încât încearcă să vă convingă că un telefon cu disc e mai avantajos din toate punctele de vedere faţă de un aifon aşa că nici nu e de mirare cum se uită toţi la ei ca la unii senili scăpaţi de la azil care au ratat porţia de pastile şi s-a pierdut de sanitarul care are grijă de ei.
  Asta se întâmplă când nu înţelegi că ţi-a trecut vremea şi e timpul să laşi locul generaţiilor următoare şi cum senilitatea e boală grea câteodată genul ăsta de oameni numai forţaţi pot fi internaţi iar lupta între generaţii e luptă de la începutul omenirii dar cu acelaşi sfârşit de fiecare dată „INTERNAREA FORŢATĂ ŞI REPUNEREA PE CALEA FIREASCĂ A LUCRURILOR PENTRU CĂ ASTFEL OMENIREA AR FI DISPĂRUT DE MULT CU ULTIMUL SENIL TRECUT ÎN NEFIINŢĂ”.

 9. Fostul sereist Tibuleac este din statul paralel, prezent si el acolo unde Dragnea taia porci adusi de la Braila, Salcia, etc. Ce vedem noi acum este ca Dragnea se intareste cu ajutorul Veoricai pentru ca CCR il va scoate de la inchisoare cu prima pronuntare pe completurile de 3.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.