G4Media.ro

Fostul gimnast maghiar Szilveszter Csollany, dublu medaliat olimpic, a murit din cauza…

Fostul gimnast maghiar Szilveszter Csollany, dublu medaliat olimpic, a murit din cauza Covid-19 / Era antivaccinist, dar a fost nevoie să se vaccineze deoarece lucra cu copii

Fostul gimnast maghiar Szilveszter Csollany, dublu medaliat olimpic, a murit luni, la vârsta de 51 de ani, din cauza Covid-19, au anunţat autorităţile sportive.

„Cu profundă tristeţe anunţăm moartea lui Szilveszter Csollany”, au anunţat într-o declaraţie comună federaţia naţională de gimnastică şi Comitetul Olimpic, salutând un sportiv „de excepţie”, informează News.ro

Fostul sportiv s-a îmbolnăvit de coronavirus la începutul lunii decembrie şi fusese internat la Budapesta în stare gravă, având nevoie de asistenţă respiratorie.

Campion european în 1998, a câştigat o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Atlanta în 1996, înainte de a câştiga aurul la Sydney în 2000, de fiecare dată la inele. După ce s-a retras în 2003, a devenit antrenor şi a lucrat pentru un mic club din Austria.

Szilveszter Csollany, care a distribuit mai multe postări antivaccin pe pagina sa de Facebook, nu a vrut să fie vaccinat împotriva Covid. Dar a trebuit să se vaccineze cu doza unică Janssen „din cauza muncii sale cu copiii”, a anunţat tabloidul Blikk la începutul lunii ianuarie. A fost, însă, cu puţin timp înainte să se îmbolnăvească şi nu a reuşit să dezvolte un nivel suficient de anticorpi, potrivit aceleiaşi surse.

„Adio, campionule”, a scris premierul Viktor Orban, într-un mesaj însoţit de o fotografie alb-negru, în timp ce Zoltan Magyar, dublu campion olimpic la gimnastică, a deplâns „o pierdere uriaşă, la o vârstă atât de tânără”

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

34 comentarii

 1. A murit un vaccinat, dar avea opinii anti-vacciniste. Deci nu se pune.

  • Sosoc obosit a crăpat de covid!
   A făcut sport, era intr-o forma bună și tot a crăpat.
   Esti și tu vreun sportiv de performanta la sticlism, halbere!? Ai corpul doxa de E-uri smechere!

  • Studiile arata că vaccinarea la chiuveta e mai puțin eficientă decât cea în braț.

  • @fata de k ur: cum nu îți convine știrea, cum hai cu jignirile.
   Numai oamenii slabi urla și jignesc atunci când nu au argumente logice.

  • Troglodel, nu ți-e clar că era vaccinat la chiuvetă? Că cei mai șmecheri și mai inteligenți dintre voi așa faceți, când nu mai are loc neuronul in voi. In rest, stați în continuare neînfricați și nu vă vaccinați, că timpul trece, virusul merge.

  • Toti astia care sunt obligati, se vaccineaza cu samponul ala. Eu nu inteleg de ce nu e interzis.

  • Vaccinat la chiuveta, clar!

 2. Vaccinul e o sabie cu doua tăișuri.

  • Degeaba s-au vaccinat in ceasul al doisprezecelea, aiurelile anti vacciniste l-au dus la groapa ca pe mulți alții. Iată cum se dovedește iar că nu vorbim de guturai, cum le place unora să spună Chiar vreau să cred că dispariția multor nicknames anti vaccinare de pe acest forum e legat de ineficiența lor și de faptul că au fost deconspirati și nu ca au pățit ceva de la Covid ca atâția alții.

 3. Era vaccinat doar de 2 zile= nevaccinat

  • La inceputul lunii ianuarie, inseamna de 2 zile, azi 25 ianuarie. Tare.

  • Deci? A murit de covid sau de vaccin?
   Vaccinul poate declansa simptome covid-like,tromboze,miocarsite,tulburari de ritm cardiac(mai exact tahicardii)

  • De la Covid din moment ce a fost bolnav și a stat în spital. Daca era de la vaccin, murea imediat, nu era diagnosticat cu boala.

  • Yo, sa zicem 2 ianuarie vacconat, imbolnavit pe 10, decedat pe 25.

 4. Eh,ce sa scrie un tabloid din Austria.. ..
  Fireste,era de la covid,nu de la vaccin:))

 5. A murit de covaccin.

 6. Când un antivacciniat optează ptr o doza Johnson este o probabilitate de 85 % ca își fave vaccinul fictiv , ca și în România.
  În mare asa , vina o poarta sosocii și politicienii maghiari.

 7. S-a imbolnavit imediat dupa vaccin .
  Mda.

 8. De fapt se vede si in statistici ca riscul de a lua covid si de a face naspa creste imediat dupa vaccinare, pentru a scadea dupa 14 zile.

  • Halucinatiile pe care ai nu se numesc statistici, ci crize de schizofrenie. Recomand un doctor.

  • Ai dreptate. Pentru cine doreste sa fie clar ca ceea ce spun este real: pot sa jur oriunde doreste el in lumea asta si pe orice vrea el pe lumea asta, nu imi este frica pentru ca spun doar adevarul. O cunostinta a mea a hotarat in luna octombrie 2021 sa se vaccineze cu Johnson. Ea, sotul si mama ei s-au vaccinat (nu la chiuveta cum sustin fara noima unii ca ar fi facut gimnastul) in acelasi timp. Dupa 10 zile s-au imbolnavit toti de Covid. Urmarile au fost triste, deces sau luni de spitalizare si suferinta. Johnson are ca reactie adversa o forma grava de covid la fel ca in cazul gimnastului si al cunostintelor mele. Si spun asta pe fapte reale nu pe baliverne scuipate de unii in numele ”stiintei” care nu poate da gres. Da stiinta a dat gres si nu sunt singurele cazuri.

 9. Hai cu tata șoșoceii mei! :))))))

  • Ba tu poți crapa de ciuda , că nu toți ne îmbolnăvim. :)))))))

  • Nu pune nimeni botul la propaganda . Doar că nu toți suntem construiți la fel , deșteptule /deștepților

 10. La chiuuuu-veeee-taaaa

 11. @Darwin,
  „Cine eşti tu, care judeci pe robul altuia? Dacă stă în picioare sau cade, este treaba stăpânului său; totuşi va sta în picioare, căci Domnul are putere să-l întărească pentru ca să stea.
  Unul socoteşte o zi mai presus decât alta; pentru altul, toate zilele sunt la fel. Fiecare să fie deplin încredinţat în mintea lui.
  Cine face deosebire între zile pentru Domnul o face. Cine nu face deosebire între zile pentru Domnul n-o face. Cine mănâncă pentru Domnul mănâncă, pentru că aduce mulţumiri lui Dumnezeu. Cine nu mănâncă pentru Domnul nu mănâncă şi aduce şi el mulţumiri lui Dumnezeu.
  În adevăr, niciunul din noi nu trăieşte pentru sine şi niciunul din noi nu moare pentru sine.
  Căci, dacă trăim, pentru Domnul trăim şi, dacă murim, pentru Domnul murim. Deci, fie că trăim, fie că murim, noi suntem ai Domnului.
  Căci Hristos pentru aceasta a murit şi a înviat, ca să aibă stăpânire şi peste cei morţi, şi peste cei vii.
  Dar pentru ce judeci tu pe fratele tău? Sau pentru ce dispreţuieşti tu pe fratele tău? Căci toţi ne vom înfăţişa înaintea scaunului de judecată al lui Hristos.
  Fiindcă este scris: „Pe viaţa Mea Mă jur, zice Domnul, că orice genunchi se va pleca înaintea Mea şi orice limbă va da glorie lui Dumnezeu.”
  Aşa că fiecare din noi are să dea socoteală despre sine însuşi lui Dumnezeu.”(romani 14:4-12)

  • @wait – Aoleu, du-te nene cu evul tau intunecat, ca maine, poimaine ti se trage heblu si nu mai ramane nimic… Un pic de lumina in creierul ala nu ti-ar strica!

  • Dumnezeu o să-ți dea ce meriti, intunecatule

 12. @kafka,
  ”„Isus le-a vorbit din nou şi a zis: „Eu sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii.” ”(ioan 8:12)

 13. Pentru cine doreste sa fie clar ca ceea ce spun este real: pot sa jur oriunde doreste el in lumea asta si pe orice vrea el pe lumea asta, nu imi este frica pentru ca spun doar adevarul. O cunostinta a mea a hotarat in luna octombrie 2021 sa se vaccineze cu Johnson. Ea, sotul si mama ei s-au vaccinat (nu la chiuveta cum sustin fara noima unii ca ar fi facut gimnastul) in acelasi timp. Dupa 10 zile s-au imbolnavit toti de Covid. Urmarile au fost triste, deces sau luni de spitalizare si suferinta. Johnson are ca reactie adversa o forma grava de covid la fel ca in cazul gimnastului si al cunostintelor mele. Si spun asta pe fapte reale nu pe baliverne scuipate de unii in numele ”stiintei” care nu poate da gres. Da stiinta a dat gres si nu sunt singurele cazuri.

  • Probabil avea nivel vitamina D3 sub 41 ng/ml nivel peste care de obicei nu se moare decat cu maladii terminale sau organisme distruse probabil peste 90%.

  • @ Medicina… aia cu biblioteca,

   ce treabă ai aici cu biblioteca? Omul a prezentat un caz real!
   Dar ce observ în schimb la tine e medicina sau știința acea cu „probabilul”. Dacă nu ești sigur pe un tratament nu vei putea avea mulți clienți când le vei spune că tratamentul tău, probabil îi va vindeca.

 14. @kafka,
  „Aşadar, omule, oricine ai fi tu care judeci pe altul, nu te poţi dezvinovăţi, căci prin faptul că judeci pe altul, te condamni singur, fiindcă tu, care judeci pe altul, faci aceleaşi lucruri.
  Ştim, în adevăr, că judecata lui Dumnezeu contra celor ce comit astfel de lucruri este potrivită cu adevărul.
  Şi crezi tu, omule, care judeci pe cei ce comit astfel de lucruri şi pe care le faci şi tu, că vei scăpa de judecata lui Dumnezeu?
  Sau dispreţuieşti tu bogăţiile bunătăţii, îngăduinţei şi îndelungii Lui răbdări? Nu vezi tu că bunătatea lui Dumnezeu te îndeamnă la pocăinţă?
  Dar, cu împietrirea inimii tale, care nu vrea să se pocăiască, îţi aduni o comoară de mânie pentru ziua mâniei şi a arătării dreptei judecăţi a lui Dumnezeu,care va răsplăti fiecăruia după faptele lui.
  Şi anume va da viaţa eternă celor ce, prin persverenţa în bine, caută gloria, onoarea şi nemurirea,şi va da mânie şi urgie celor ce, din spirit de gâlceavă, se opun adevărului şi ascultă de nelegiuire.
  Necaz şi strâmtorare vor veni peste orice suflet omenesc care face răul: întâi peste iudeu, apoi peste grec.
  Glorie, onoare şi pace vor veni însă peste oricine face binele: întâi peste iudeu, apoi peste grec.
  Căci înaintea lui Dumnezeu nu se are în vedere faţa omului.
  Toţi cei ce au păcătuit fără lege vor pieri fără lege, şi toţi cei ce au păcătuit având lege vor fi judecaţi după lege.
  Pentru că nu cei ce aud Legea sunt inocenţi înaintea lui Dumnezeu, ci cei ce împlinesc Legea aceasta vor fi socotiţi inocenţi.”(romani 2:1-13)