G4Media.ro

Ford Craiova suspendă producţia de vehicule şi motoare pentru opt zile din…

Ford Craiova suspendă producţia de vehicule şi motoare pentru opt zile din cauza crizei de semiconductori. Angajații vor fi plătiți pentru perioada în care vor sta acasă

Ford Craiova suspendă producţia de vehicule şi motoare pentru opt zile, începând cu data de 26 februarie, ca urmare a problemelor legate de furnizarea de semiconductori care afectează o mare parte din industria auto globală, au anunţat, miercuri, reprezentanţii companiei, transmite Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ford România, Ana Maria Timiş, planul actual al companiei este ca producţia să fie reluată pe 10 martie.

„Pe parcursul celor opt zile în care producţia va fi suspendată, angajaţii fabricii Ford Craiova vor fi plătiţi conform acordurilor încheiate între companie şi sindicate şi ţinând cont de legislaţia în vigoare. La nivel global, Ford monitorizează îndeaproape situaţia şi îşi adaptează planurile de producţie pentru a minimiza efectul asupra angajaţilor, furnizorilor, clienţilor şi dealerilor din întreaga Europă”, a precizat Ana Maria Timiş.

Citește și: Dacia suspendă producția la Mioveni timp de trei zile în luna februarie din cauza crizei de semiconductori

Foto: Fabrica Ford din Craiova (InquamPhotos / Adel Al Haddad)

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Deși trece neobservata asta e o veste foarte proasta pentru România.