G4Media.ro

Fondatorul Spotify, miliardarul Daniel Ek anunță că este dispus să cumpere clubul…

Sursa Foto: Twitter

Fondatorul Spotify, miliardarul Daniel Ek anunță că este dispus să cumpere clubul Arsenal Londra dacă va fi scos la vânzare

Miliardarul suedez Daniel Ek, fondatorul Spotify, a anunţat că este dispus să cumpere clubul Arsenal Londra, dacă actualul proprietar îl pune în vânzare, informează news.ro, citând lefigaro.fr.

„Ţin cu Arsenal de când eram copil. Dacă Kroenke Sport Enterprises ar dori să vândă clubul Arsenal, aş fi fericit să mă implic”, a scris Daniel Ek, pe Twitter.

Prezent în acţionariatul „tunarilor” din 2007, omul de afaceri american Stan Kroenke (73 de ani) este criticat de mai mult timp de către suporteri pentru eşecul clubului de a cuceri trofee.

Implicarea clubului Arsenal în proiectul Super League, o competiţie privată şi aproape închisă, concepută de 12 mari grupări pentru a înlocui Liga Campionilor, a fost, de asemenea, respinsă de fani, deşi iniţiativa s-a îndreptat rapid către un fiasco în faţa reacţiilor negative venite de pretutindeni.
Vineri, aproximativ 2.000 de suporteri au manifestat împotriva proprietarului echipei lor favorite, înaintea meciul din Premeir League pierdut, acasă, împotriva formaţiei Everton (0-1).

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...