G4Media.ro

Focarul de Covid de la televiziunea Realitatea Plus a ajuns la 13…

Focarul de Covid de la televiziunea Realitatea Plus a ajuns la 13 infectați – SURSE

Focarul de Covid din regia tehnică a televiziunii Realitatea Plus s-a dublat peste week-end, ajungând de la 6 cazuri confirmate vineri la 13 confirmate luni, au declarat surse din companie pentru G4Media.ro. Directorul executiv al postului, Roxana Băncuță, a refuzat să confirme numărul total, dar a declarat pentru G4Media.ro că ”în cursul ultimei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19. Colegii noștri urmează recomandările autorităților și ale specialiștilor, iar starea de sănătate a acestora este monitorizată în permanență”.

E vorba despre angajați din departamentul tehnic al postului tv care funcționează într-o clădire de birouri din nordul Capitalei.

”Toți colegii care au intrat în contact cu cei infectați au fost și sunt în continuare testați. În același timp, au fost luate măsuri suplimentare în REALITATEA PLUS. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, în plus față de dezinfecțiile care au deja loc de câteva luni în incinta companiei. Fiecare departament este dotat cu soluții de dezinfectare, lămpi UV și echipament de protecție. Vom continua să respectăm măsurile autorităților și cele impuse în reglementările companiei”, a mai declarat pentru G4Media.ro Roxana Băncuță.

Ionel Oprea, secretar de stat în Ministerul Sănătății și coordonatorul DSP București, precum și Oana Nicolescu, șefa DPS București, au confirmat pentru G4Media.ro existența focarului de coronavirus de la Realitatea Plus, dar au spus că numărul exact de infectați va fi stabilit în urma anchetei epidemiologice care se derulează în acest moment.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Nu conteaza, campania pe fata pentru PNL trebuie sa continue, invitatii……4 de la PNL si 3 ziaristi afiliati PNL zilnic si in reluare, un fel de GhitaTV care promoveaza cealalta jumatate a USL-ului

  2. 14 zile de pauza toata tembeliziunea. N-are nici o importanta ca oricum nu se uita nici dracu la ea.

  3. Portocala i-a infestat cu covid de când îl filmau cu motanul în brate! Ahahahahah sau Puscalau a tras prea multa ayahuasca pana s-a lipit covidul de ea!

  4. Cred că de la Anca Alexandrescu li se trage! De când a apărut nesimțita asta eu nu m-am mai uitat la ei!

  5. As avea una din marile satisfacții să văd închisă tembeliziunea asta!

  6. Acolo era oricum un focar de infecție… cu toate dejecțiile umane

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.