G4Media.ro

Focare de coronavirus la două unităţi de asistenţă medico-socială din judeţul Iaşi,…

Focare de coronavirus la două unităţi de asistenţă medico-socială din judeţul Iaşi, unde sunt în total 43 de persoane confirmate cu SARS-COV-2

Un număr de 43 de persoane de la două unităţi de asistenţă medico-socială din judeţul Iaşi au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus, Direcţia de Sănătate Publică Iaşi declanşând anchete epidemiologice în ambele cazuri, relatează News.ro.

Focarele se înregistrează la Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Răducăneni şi la Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Bivolari, cele două centre fiind în subordinea Consiliului Judeţean Iaşi.

La UAMS Răducăneni au fost declarate pozitive 26 de persoane (20 de beneficiari şi şase salariaţi), în timp ce pentru alte 40 de persoane rezultatele testelor vor fi disponibile ulterior.

La UAMS Bivolari au fost declarate pozitive 17 persoane, respectiv 14 beneficiari şi trei salariaţi. Au mai fost testate la acest centru 12 persoane, rezultatele urmând a fi cunoscute, cel mai probabil, în cursul serii de vineri.

“Cu excepţia a doi beneficiari de la UAMS Răducăneni şi trei beneficiari de la UAMS Bivolari care au fost internaţi în spital, toate celelalte persoane infectate sunt asimptomatice şi stau în carantină în ambele unităţi, iar toţi pacienţii sunt îngrijiţi de personalul medical şi monitorizaţi de un medic infecţionist. Sunt în curs anchete epidemiologice în fiecare caz în parte“, au precizat reprezentanţii DSP Iaşi.

Sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. niciun comentariu aici…
    e clar oricum, poporul e de vina, conspirationistii!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.