G4Media.ro

Focar de infecţie cu COVID-19 la Spitalul CFR din Timişoara, unde trei…

Focar de infecţie cu COVID-19 la Spitalul CFR din Timişoara, unde trei cadre medicale şi trei pacienţi au fost depistaţi pozitiv

Un focar de infecţie cu COVID – 19 a fost depistat la Spitalul CFR din Timişoara, unde trei cadre medicale şi trei pacienţi au fost testaţi pozitiv, transmite News.ro.

Potrivit medicilor, săptămâna trecută a fost depistată pozitiv cu COVID – 19 o asistentă de la Spitalul CFR Timişoara, care a şi fost internată la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara. Luni, au fost testate pozitiv alte două cadre medicale şi trei pacienţi, toţi având forme uşoare sau fiind asimptomatici.

Cum Spitalul CFR avea un pavilion dedicat pacienţilor infectaţi cu coronavirus, fiind spital suport pentru COVID 19 în pandemie, s-a luat decizia ca toţi cei confirmaţi să fie internaţi acolo şi nu au mai fost transferaţi la Spitalul de Boli Infecţioase.

Cei internati la Spitalul CFR se află sub supravegherea a patru doctori de la Spitalul ”Victor Babeş”, aşa cum s-a convenit luni după-amiaza cu Direcţia de Sănătate Publică Timiş.

În cursul zilei de marţi sunt aşteptate rezultate pentru alte teste făcute unor angajaţi şi pacienţi din cadrul Spitalului CFR Timişoara.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Avand atatea focare, guvernul e obligat sa se asigure macar ca se poarta masca, ca in tari care stapanesc raspandirea. Nu e de joaca! Au asteptat atat pana sa inceapa ce era evident ca va incepe. Neprofesioniști si slabi. Si varza pe domeniul juridic.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.