G4Media.ro

Focar de COVID la Institutul de Oncologie din Iași / Managerul spitalului:…

Focar de COVID la Institutul de Oncologie din Iași / Managerul spitalului: Opt pacienți infectați, secțiile de chirurgie nu sunt afectate

Internările au fost sistate pentru următoarele șapte zile la Institutul de Oncologie din Iași, după ce un pacient a fost testat pozitiv în urmă cu o săptămână, transmit televiziunile de știri. Managerul Institutului, Mirela Grosu, a declarat la Digi 24, că din 26 de teste realizate în spital, 8 pacienți au fost depistați pozitiv. Nici un cadru medical nu ar fi contactat virususul.

”Dintre cei opt pacienți doi au solicitat transferul la un spital din Iași, șase au plecat la domiciliu. Pacienții n-au avut simptome, nu avem nici un cadru medical cu simptome.Deocamdata nu avem nici un caz medical pozitiv. Cadrele medicale nu sunt testate, 90% sunt vaccinate, 10% nu au simptome. După definiția de caz, nu testăm decât pe cei cu simptome”, a declarat Mirela Grosu.

Potrivit managerului, secțiile chirurgicale nu sunt afectate. ”Secția de radioterapie există la etajul cinci, există circuit distinct. Nu avem nici un fel de problemă în spital. Nu avem nici un alt caz în nici o secție”, a mai spus managerului Institutului de Oncologie din Iași.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Pai sa fie arestat directorul si medicii si condamnati pentru zadarnicirea combaterii bolilor!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.