G4Media.ro

Focar de COVID-19 la ISU Alba, anunțat după câteva zile. Opt angajați…

Focar de COVID-19 la ISU Alba, anunțat după câteva zile. Opt angajați ai instituției și doi ai dispeceratului SAJ, infectați

Opt angajați ai ISU Alba și doi ai dispeceratului integrat al Serviciului Județean de Ambulanță au fost depistați cu coronavirus. Potrivit șefului ISU, colonelul Adrian Guia, aceștia sunt asimptomatici sau au forme ușoare ale bolii.

Focarul a apărut săptămâna trecută, dar autoritățile județene nu au raportat cazurile din proprie inițiativă, așa cum fac de obicei, cel mai probabil pentru a nu induce panică. Cel puțin așa sună informația semioficială venită din partea autorităților.

Colonelul Guia spune că toate cazurile sunt sub control și că doar personalul cu teste negative este în prezent activ.

Este vorba despre opt angajați ISU Alba (patru de la dispecerat) și doi de la SAJ (tot din cadrul dispeceratului comun).

”Toți colegii noștri se simt bine, urmează să fie externați săptămâna aceasta, iar doi au fost deja externați”, a spus Guia.

Doi dintre angajați s-au îmbolnăvit în timpul concediului de odihnă, două cazuri provin de pe echipajele SMURD care transportă suspecți de COVID-19, iar alte patru persoane s-au îmbolnăvit prin contact în timpul mesei.

Sursa foto: G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.