G4Media.ro

Florin Roman: Cred că Florin Cîțu își va depune candidatura și e…

Florin Roman: Cred că Florin Cîțu își va depune candidatura și e bine să avem competiție la vârful PNL / Ludovic Orban a furat startul

Deputatul PNL Florin Roman a declarat la RFI că și-ar dori ca Florin Cîțu să candideze la președinția partidului, la Congresul din 25 septembrie. El consideră că actualul lider al formațiunii, Ludovic Orban, a furat startul când și-a anunțat intenția de a candida pentru un nou mandat.

Întrebat dacă și-ar dori ca Florin Cîțu să candideze la președinția partidului, la Congresul PNL din toamnă, Florin Roman a răspuns: „Da, îmi doresc să existe competiție, îmi doresc să fie cât mai mulți candidați la președinția partidului. Eu cred că Florin Cîțu își va depune candidatura și cred că e bine să avem competiție la vârful partidului, pentru că noi nu suntem PSD, unde de regulă se vine cu un candidat unic”.

Deputatul evită să spună clar dacă l-ar susține pe Florin Cîțu la președinția PNL: „Cred că Ludovic Orban a furat startul în momentul în care și-a anunțat candidatura. Conform Statutului PNL, candidaturile sunt anunțate în momentul declanșării procedurilor pentru alegerile interne. Eu nu vreau să fur startul și probabil că nici Florin Cîțu nu a vrut să fure startul. Vom face toate aceste lucruri conform Statutului”.

Citește și

PNL a stabilit data congresului: 25 septembrie. Doar Ludovic Orban și-a anunțat până acum candidatura pentru șefia partidului, Florin Cîțu amână un răspuns clar

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Și Statul!

  2. Vor ieși aceeași! Nimic nou!

  3. Căutați un animal politic și plantați-l la conducerea partidului. La asta vă pricepeți al naibii…

  4. Facem și noi o aroganță de democrație de partid, ce naiba!

  5. L-a furat degeaba.
    Nimic nu e decis.
    Inca nu a ajuns plicu de la Klaus la sediu pnl.