G4Media.ro

Florin Cîţu: Uniți vom reuși să protejăm sănătatea noastră și să redresăm…

Florin Cîţu: Uniți vom reuși să protejăm sănătatea noastră și să redresăm economia după pandemie

Premierul Florin Cîțu afirmă că unirea Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza „ne amintește că puterea de a ne îndeplini obiectivele, ca națiune, stă în unitatea noastră„ și că astfel „vom reuși să protejăm sănătatea noastră și să redresăm economia după pandemie”.

Mesajul integral al premierului Florin Cîțu, postat pe Facebook.

„Unirea Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza ne amintește că puterea de a ne îndeplini obiectivele, ca națiune, stă în unitatea noastră.

Revenirea la libertate și democrație am obtinut-o uniți împotriva dictaturii, în decembrie 1989.

Uniți am obținut garanția parcursului euro-atlantic pe care România îl are de mai bine de un deceniu și jumătate. Uniți am demonstrat că putem opri grave derapaje, putem salva democrația, atunci când o putere ilegitimă și opresivă a acționat împotriva propriului popor.

Tot uniți vom reuși să protejăm sănătatea noastră, a tuturor, și să redresăm economia după pandemie.

La mulţi ani tuturor românilor!”

Sursa foto: Florin Cîțu / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Și cam cum „protejăm” economia, Cîțule, chiparosule? Împrumutând miliarde peste miliarde, dând vouchere de vacanță și pe mai departe, pensii speciale și mărind aparatul bugetar?
  Că nimic nu ați mișcat, NIMIC, NIMIC, nu ați făcut într-un an de zile. Doar v-ați oamenii voștri unde au fost mai bănoase pozițiile, atât.

 2. Uniți în cuget și simțiri, în tâlhărirea poporului român

 3. Vreți să relansări la economie cu salarii mizerabile muncind in condiții grele și pe sume mizerabile. Tu imprumuti să dai pensii speciale și tot felul de subvenții păguboase agriculturii, cumularzii în toate instituțiile statului, iar la muncitorii cu care vrei sa relanseze economia nu le dai nimic , nici macar impozitul pe salariile minime nu le elimină.

 4. Bad news: pandemia nu e gata. Poate doar in Noua Zeelanda si Australia…

  • Si in Israel. Pana la sf lui martie au planificat vaccinarea a 60% din populatie.
   Restul tarilor pot sa sufere in continuare, doar evreii trebuie sa razbata.

 5. NU FACETI NIMIC CU ANAF ?

  DACA VA UITATI PE DOCUMENTELE TRIMISE DE ANAF IN SPATIUL VIRTUAL NU INTELEGI NIMIC.

  SE SCHIMBA SUMELE DUPA CATEVA LUNI CA LA BINGO !

  ciorbea SI CATI CA EL NU SI-A PLATIT IMPOZITELE 10 ANI. DUPA CARE I S-AU STERS APROAPE 300000 DE LEI

  ASTA E APLICARE A LEGII ? SUNTEM EGALI IN FATA LEGII ? NU NU NU

 6. Uniti, dar tu cu depozite in offshor ca nu cumva sa platesti taxe la statul roman.Mare demagog, dar si jigodie.

 7. Pîrtule dute si canta la alta poarta…ca noi suntem scarbiti de oameni alogenului Klaus…doar dezastre produceti in tara…

 8. După ce a fost cel mai prost ministru din guvernul orban acum performeaza pus fe iohhanis ca cel mai prost prim ministru din istoria României O tine lângă ca și iohhanis cu pe se de care a avut 46 legitim nu ca acum cu furaciunile dovedite și doar 25 Nu exista nici un domeniu în care merge treaba nu avem buget avem doar aceiași justiție de k!

 9. …. in cautarea unitatii 🙂 au tradus discursul de investire al presidentului Biden 😛 : )

 10. Cum vrei sa fim uniți, când în zona Moldovei nu se construiește nici in urmatorii 4 ani autostradă? Cand toate fondurile merg doar la acolitii și clientela politică ei vrem să fim uniți, cum ? Cand apar inechitati mari între toate categoriile de personal, între pensionari salariați cum să fim uniți, când bogații țării au averi de miliarde de euro iar unii se zbat în sărăcie lucie cum să fim uniți? Dezbinarea asta intre romani tot de la clasa politică vine.

 11. Uniți… pe mă – ta, Cîțule! O sa vezi tu unire anul ăsta!!!

 12. Chiparosule, cu toate că nu sunt în colonia Romanica, în care stăpân suprem este Gaulei_erul klauSS, dar am o intuiție, și anume dacă veți ridica starea de alarmă, o să constatați cum se vor reacționa pensionarii, pe care voi ați luat DECIZIA de a DECIMA pensionarii, care au industrializat România înainte de 1989, ca să aibă ce vinde cei care au guvernat după 1989.