G4Media.ro

Florin Cîţu: Un Bucureşti fără buget înseamnă probleme mari pentru toată lumea.…

Florin Cîţu: Un Bucureşti fără buget înseamnă probleme mari pentru toată lumea. Am discutat cu domnul preşedinte Barna şi vom media, dacă este nevoie, divergenţele de la Bucureşti

Premierul Florin Cîţu a reiterat, miercuri seara, că se va implica în rezolvarea problemei adoptării bugetului Capitalei, subliniind că un Bucureşti fără buget înseamnă „probleme mari” pentru toată lumea.

„Nu am discutat în coaliţie despre bugetul Capitalei. Am discutat cu domnul preşedinte Barna şi vom media, dacă este nevoie, divergenţele de la Bucureşti. Din punctul meu de vedere, e important să luăm bugetul de la Bucureşti, pentru că orice întârziere a bugetului pentru municipiul Bucureşti înseamnă întârzieri de investiţii, înseamnă întârzieri de active, de facturi, care se vor întoarce după aceea şi nu vreau să ajungem să cerem, după aceea, bani de la buget. Soluţia de compromis este să avem un buget cât mai repede”, a declarat Florin Cîţu, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare.

Prim-ministrul consideră că este necesară deblocarea situaţiei cât mai curând.

„Nu am detalii. Vom discuta când vor fi de faţă şi cei de la Bucureşti, cei de la USR şi cei de la PNL. În acest moment este nevoie să deblocăm această situaţie cât mai curând, pentru că, repet, un Bucureşti fără buget înseamnă probleme mari pentru toată lumea. (…) Tocmai de aceea spun că este nevoie să aibă un buget cât mai repede, pentru că nu vreau să vină aceste probleme pe bugetul de stat. E nevoie să aibă un buget acum”, a punctat Cîţu.

Şeful Executivului a precizat că nu are cerinţe în privinţa bugetelor altor administraţii locale.

„Nu am detalii despre ce se întâmplă la Iaşi, despre Bucureşti am detalii. Nu am cerinţe de la nimeni deocamdată. Doar eu spun că trebuie să rezolvăm problema la Bucureşti şi mă voi implica să o rezolv”, a subliniat premierul Florin Cîţu.

Proiectul de buget al Capitalei pentru anul 2021 nu a fost adoptat miercuri în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti. În urma unei şedinţe care a durat mai mult de trei ore, proiectul de buget al Capitalei a înregistrat 17 voturi „pentru”, 22 „împotrivă” şi 14 abţineri.

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. Aşa, domnule Cȋţu, mediaţi, că suntem ȋn PNL numai panarame şi bagabonţi.

  2. Solutia de compromis este sa se faca asa cum vrea PNL, scuze..Nicusor Dan, scuze…PNL. Citule, consilierii de la PMB nu sunt ministrii sa ii dai afara „cum vrea muschii tai” ca sa-ti faci treburile in partidul ala de infractori.

  3. Catu si medierea!! Nu are simțul ridicolului, în loc să spună că vom dezbate cu cifrele pe masa continutul bugetului!, el declara aiureli politicianiste- peneliste.

  4. Auzi sa medieze… ce sa mediezi ba, tu care nu pricepi ca in coalitie nu e ca la stana? Oi fi tu cioban da nu-s toate oile tale. Ce crezi ca poti sa faci? Sa ameninti ca dai afara alti ministri? Ca asta e tot ce ai. Mai ai, ca nu te vad bine…

  5. Halal primar de Bucuresti…

  6. Catule, scapa de satanele de pluseristi daca nu vrei sa ingropi PNL-ul de tot. Fiecare zi la guvernare alaturi de excrementele pluseriste si udmriste inseamna cresteri in sondaje pt psd si aur.

  7. Tâmpitul se crede buricul Pământului, Președinte, cu rol de mediator…, dar nu-și dă seama că este principalul vinovat din țară pentru întârzierea tuturor bugetelor!!!!! Sau a uitat în ce dată a aprobat Bugetul de Stat?!!!!!
    O țară plină de ipocriți și incompetenți!

  8. Să își țoalele și să plece! să se întoarcă când vor avea cel puțin 51 la sută din voturi!chiar dacă dintr-un tur două sau trei! până acum numai ceartă!nu tu o lege bună,nu tu regionalizare,nu tu descentralizare,profesionalizare samd.!nimic bun pentru țară! să nu-i trezească poporul din amorțeală!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.