G4Media.ro

Florin Cîțu, mesaj către parlamentari înaintea votului din Parlament pentru învestirea Guvernului: Spațiul…

Florin Cîțu, mesaj către parlamentari înaintea votului din Parlament pentru învestirea Guvernului: Spațiul fiscal pentru proiecte populiste este zero. Avem nevoie de fiecare resursă financiară și trebuie să folosim eficient tot ce avem

Premierul desemnat Florin Cîțu transmite un mesaj către parlamentari înaintea votului din Parlament pentru învestirea Guvernului, cărora le cere să nu mai promoveze proiecte populiste. „Spațiul fiscal pentru proiecte populiste este zero. Avem nevoie de fiecare resursă financiară și trebuie să folosim eficient tot ce avem”, subliniază Cîțu.

Mesajul postat de Florin Cîțu pe Facebook:

Mesaj pentru colegii mei parlamentari!

Nu mai promovați legi care au potențialul să arunce în aer situația financiară stabilă a României.

Spațiul fiscal pentru proiecte populiste este ZERO.

Avem nevoie de fiecare resursă financiară și trebuie să folosim eficient tot ce avem.

Acum nu este momentul să reintroduceți taxe pe care noi le-am scos sau să votați pomeni electorale. Din contră. Este nevoie de responsabilitate altfel omorați TOATE sectoarele economice. Inclusiv cele care nu sunt afectate direct de ce se intamaplă acum în economia globală.

Deja am redistribuit din fondul de rezerva aproximativ 620 milioane lei pentru Ministerul Sănătății. Este posibil să fie nevoie de mai mulți bani.

În următoarele zile venim și cu măsuri pentru susținerea sectoarelor din economie. Întăi trebuie să vedem ce sectoare și cum sunt afectate. În funcție de această analiză alegem măsurile care să acționeze direct și eficient.

Citește și

SURSE Parlamentarii PNL vor vota la vedere învestirea Guvernului Cîțu. Ședințe tensionate și calcule înainte de ședința Parlamentului: Votarea noului Cabinet depinde de mobilizare și de eventualele trădări de la PSD

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Cât e comisionu’ pentru incasarea taxei de drum?
  Nu mai vrem risipă!

 2. E disperat,la cate imprumuturi a facut.
  Acu ca e criza cine ii mai da bani.

  • BNR-ul poate printa si singura pt a asigura lichiditate, in caz de contractie a masei monetare e nevoie, dar sa fie facuta cu cap pentru a nu intra in inflatie mare sau hiperinflatie.
   Got gold? Got silver?

  • Când scot „foșnitori” din bamcomat stiu ca s-a ajuns la fundul sacului. Ăia nu mai au valoarea tipărită pe ei…

 3. patentatul a furat dar ne-a dat si nou ceva e valabil doar la p$d. la pnl e doar am furat si cand sa va dam si voua comisionul va trimitem la munca pe salariul minim 10 ore pe zi la firmele noastre dezvoltate pe ce am furat de la voi :))

 4. Pai, daca aveti nevoie de fonduri in batalia cu fratele Corona, de ce nu plafonati salariul la Stat la nivelul salariului mediu pe Economie ? Sau cei cu salarii babane trebuie sa-si dea cu dezinfectant Paco Rabanne, ca spirtul Mona nu le place pentru ca miroase a alcool si nu a Rai…?!

  • Exact! Specialii și bugetarii au nevoi mai speciale, o spune CCR- ul și avocata sinuștrilor că e necobstituțional, încalcă demnitatea umană,etc.

 5. Altul mai bun chiar nu există, profesional și politic chiar nu ai ce să- i reproșezi, cel puțin până acum. Eu contez pe Cîțu, problema este că PSD- ul a pârjolit tot și contextul global, generat de virusul Wuhan, nu arată un viitor încurajator.