G4Media.ro

Florin Cîțu, legat de funcția de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării:…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Florin Cîțu, legat de funcția de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării: Sabin Sărmaș și Iulian Popescu sunt numele discutate în PNL. Premierul Ciucă va fi și el implicat în decizie

Președintele PNL Florin Cîțu a confirmat, vineri, în conferință de presă, că deputatul PNL Sabin Sărmaș (președintele Comisiei pentru Comunicații și Tehnologia Informației din Camera Deputaților) și Iulian Popescu (Secretar de Stat) sunt propunerile analizate de PNL pentru preluarea Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării.

„Va fi o propunere în Partidul Național Liberal, am discutat și cu premierul Ciucă, va fi și el implicat în această decizie (…) Da, cele două nume sunt evidente, cred, pentru că unul este președintele comisiei IT în Camera Deputaților, celălalt este secretar de stat la Ministerul Digitalizării”, a comentat președintele Cîțu

El a punctat că o decizi finală urmează să fie pronunțată curând.

 Sabin Sărmaș a fost mai bine de un an președintele Autorității pentru Digitalizarea României, în timp ce Iulian Popescu a ocupat poziția de Consilier în Cancelaria fostului premier Florin Cîțu.

Reamintim că funcția de ministru a rămas vacantă după ce liberalul Florin Roman a demisonat, presat de scandalul mediatic pe tema neconcordanțelor descoprite în CV-ul său.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. CE DECIZIE… CE DECIDETI VOI MA ? DECIZIA E LA VARANI. VOI SUNTETI DOAR MARIONETE.

  2. Nici unul nu are nicio treaba cu cercetarea. Habar nu au cu se mananca. Catu este la fel ca si ei, un impostor.

  3. Angajați un „cercetaș” de la SRI??!!!

  4. Hai, aduceti si alte carti scrise fictive, ca umplem o biblioteca.

  5. Ce nu poți înțelege este faptul că o nulitate turmentată din cauze psihotrope și bahice decide în continuare cine poate fi ministru digitalizării. Vezi-ti omule de aventurile tale de superman.