G4Media.ro

Florin Cîțu anunță că a cerut mai multe anchete pentru a afla…

Florin Cîțu anunță că a cerut mai multe anchete pentru a afla cum a ajuns City Insurance în pragul falimentului

Premierul Florin Cîțu a anunțat miercuri, după ședința de Guvern, că a solicitat mai multe anchete pentru a afla cum a ajuns compania de asigurări City Insurance în pragul falimentului, spunând că vrea să vadă de ce auditorii nu au făcut nimic, dar și ce au făcut Autoritatea de Supraveghere Financiară și ANAF. Prim-ministrul a precizat de asemenea că în ședința de Guvern s-a adoptat o modificare a legislației pentru a permite plata imediată a daunelor păgubiților City Insurance de către Fondul de Garantare a Asiguraților, fără să se aștepte decizia definitivă privind falimentul.

„În ședința de Guvern de astăzi am adoptat mai multe acte normative importante. Am adoptat o Ordonanță de Urgență pentru modificarea legii în ceea ce privește Fondul de Garantare a Asiguraților, ca urmare a insolvenței companiei de asigurări City Insurance. Vrem să ne asigurăm că toți cei care au fost păgubiți să nu sufere de pe urma acestui faliment”, a spus premierul.

Florin Cîțu a mai declarat că a cerut mai multe anchete pentru a afla cum a ajuns City Insurance în situația de a i se cere falimentul.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. sa faca direct la DNA daca e asa superman .. dar am sentimentul ca „fara compromisuri si meritocratie” va ramane la stadiu de a „cere”

 2. Ponta este copil fata de Florinel! Parca era o musca beata în conferință de presă!

 3. E simplu Vasile!
  Cere Parchetului sa se „autosesizese”!
  Sau
  Demite CA!
  E simplu!
  😫

 4. City Insurance se clătina vizibil de peste un an de zile. Doar chiorii nu vedeau asta. Abia acum vorbim de anchete?

 5. BLA, BLA, BLA ! BLA, BLA, BLA !

 6. Ancheta cu pretul energiei e pe butuci sau s-a dus dupa cele ale lui Bode care e campion la deschis anchete si nefinalizat nici una ??!! Despre contracte semnate carora le-a crescut pretul de furnizare din prima luna de aplicare cand vorbesti , Stapane ?

 7. ASF , de doi ani in subordinea lui Citu (ca ministru de Finante si premier) nu si-a facut treaba si 3 milioane de romani sufera.
  Citule, asuma-ti treaba asta, nu mai fugi de raspundere!

 8. WOW!!!!
  Aflarea-n treaba la zombilitic de cate ori e la inghesuiala, cere Ancheta sau trimite Corpul de control care se pierde pe drum, NU se mai intoarce!!
  Pai, cate Comisii de ancheta, cate Corpuri de Control a trimis zombiliticul Premier ba la Suceava, ba la Matei Bals, la Apele Romane, la Ministerul Economiei, la Ministerul public, la Ministerul finantelor, la Ministerul Sanatatii, la INSP…
  CATE Rapoarte ati vazut sau citit sau auzit dupa aceste Comisii sau Corpuri de control?!
  Nici una!!!

  De curiozitate, bagati pe GOOGLE: Florin Citu trimite Corpul de control si veti gasi toate alea mentionate de mine plus cate or mai fi: NICI macar 1 singur Raport NU exista dupa aflarea- treaba a zombiliticului tepar si penal si mincinos si falsificator de CVuri, nici unul!!!
  Crede careva ca vom vedea ceva dupa ce zombiliticul a cerut „mai multe anchete”, ca una NU era suficienta!!!!???
  Nici vorba, aceleasi vorbe goale pompieristice, acelasi mod de aflarea-n treaba la romani, cum spunea Petre Tutea!
  Zombie, DACA chiar ai fi VRUT sa STII ce e acolo, ati fi CHEMAT la Raport barosanii din ASF, tu sau Parlamentul Romaniei!
  Au asistat toti nepasatori la falimentul City Insurance, fix ca in cazul ASTRA Asigurari!
  NU va plati nici unl, fix ca in cazul ASTRA!
  Vor PLATI Clientii romani care fac RCA, fix ca in cazul ASTRA, se vor SCUMPI drastic din nou RCAurile, ca in cazul ASTRA!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.