G4Media.ro

Fiul lui Piedone și-a depus oficial candidatura pentru Primăria Sectorului 5, condusă…

Sursa Foto: Facebook / Vlad Popescu Piedone

Fiul lui Piedone și-a depus oficial candidatura pentru Primăria Sectorului 5, condusă acum de tatăl său

Vlad Popescu Piedone (PUSL) și-a depus luni la Biroul Electoral candidatura pentru Primăria Sectorului 5, potrivit unui comunicat al partidului fondat de Dan Voiculescu, mogulul care a fondat trustul Antenelor. Vlad Popescu Piedone este fiul lui Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5 și candidat la Primăria București.

Vlad Popescu Piedone (34 de ani) este acum deputat PSD, partid care nu a anunțat nici un candidat la Primăria Sectorului 5. În acest moment, singurul contracandidat anunțat al lui Piedone jr. este Andrei Dimitriu (USR – Alianța Dreapta Unită).

Potrivit ziare.com, Piedone junior a obținut în decembrie 2020 un mandat de parlamentar pe listele PSD, după o negociere în trei: Cristian Popescu Piedone (tatăl său) – Marcel Ciolacu – Dan Voiculescu. Mai întâi, Piedone a bătut palma cu Dan Voiculescu și a candidat la Primăria Sectorului 5 sub sigla PPUSL, partidul fondat de patronul Antenei 3. Apoi, în schimbul susținerii media, Marcel Ciolacu a oferit câteva locuri eligibile pe listele PSD pentru oamenii de încredere ai lui Voiculescu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. in sectorul 5 este foarte vizibil pe toate străzile, panouri cu Adrian Vigheciu candidat PSD&PNL. De ce spuneți ca nu exista candidat PSD in S5? Si parca si-a anunțat candidatura si Vanghelie, again.

  2. Băi fraților, scrie cumva Piedone în buletinul lui ciocoflici ăsta? E legal să se înregistreze sub numele ăsta? Lăsați-l, oameni buni, pe adevăratul Piedone în pace, că n-are nici în clin, nici în mânecă cu măscăricii ăștia!

  3. Nu vreau sa par un geniu dar, daca Nicusor Dan e sprijinit de USR nu ar putea si Nicusor sa apara in poze ca ii sustine pe candidatii USR de la sectoare?
    Nu-mi pasa de clanul Piedone, daca o sa iasa inseamna ca asta se doreste: Caritas4ever!

    • Nicusor Dan se da drept un candidat independent. El poate primii sprijin politic, dar nu-l poate da.

  4. Caracatita, de unde domne caracatita. Nu avem noi in Romania asa ceva, ce peste e ala?