G4Media.ro

Firmă din Cluj, amendată cu 45.000 de lei pentru ”angajări” fără forme…

Foto: Imagine cu municipiul Cluj / Pixabay

Firmă din Cluj, amendată cu 45.000 de lei pentru ”angajări” fără forme legale / Trei persoane din Camerun munceau fără acte

O firmă din Cluj a fost amendată cu 45.000 de lei pentru că a primit la muncă, fără forme legale, cetăţeni din Camerun, relatează Agenția de presă Rador.

Polițiștii au identificat trei persoane (două femei şi un bărbat), cu vârste cuprinse între 25 şi 36 de ani, din Camerun, care nu aveau aviz de muncă. Societatea în cauză nu va mai putea obţine avize de muncă pentru străini în următoarele 6 luni.

Serviciul de Imigrări al judeţului Cluj a anunțat că în cazul a doi dintre străini a fost luată măsura revocării dreptului de şedere.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. 45.000 lei? Oh nu..cred ca i-au linistit cu aceasta amenda. Aia si-au platit amenda cu un zambet pana la urechi si s-au intors la treaba. Si-au scos banii de mult si astia 45.000 lei sunt o fractie din banii castigati de pe urma nefericitilor care au muncit fara forme legale. 45.000 euro amenda si inchisoare de la 6 luni la 2 ani. Cum suna asta? Iti mai vine sa smecheresti statul? Stat slab, legi slabe, amenzi mici.

  2. Românii au plecat din țară, nu mai au patronii pe cine batjocori și au început cu străinii. Năravul din fire, n-are mântuire. De inumani ce suntem, vom dispărea ca popor.

  3. Munca la negru se face în principal pe persoană fizică. Oricând găsești instalatori, electricieni, reparatori de tot felul, inclusiv auto … care te rezolvă fără factură!
    Degeaba se fac controale la firme, dacă pe persoanele fizice nu le întreabă nimeni nimic!