G4Media.ro

Firea îl acuză pe Nicușor Dan că i-a „furat” un proiect pentru…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Firea îl acuză pe Nicușor Dan că i-a „furat” un proiect pentru testarea predispoziției ereditare la cancer: Mă bucur că Nicușor Dan și majoritatea de dreapta care conduce acum Bucureștiul au ajuns la concluzia că tot proiectele „marca Firea” sunt cele mai bune

Ministrul Familiei, Gabriela Firea (PSD), îl acuză pe pe primarul general, Nicușor Dan, că i-a „furat” un proiect pentru testarea predispoziției ereditare la cancer. Gabriela Firea spune că o bucură însă că Nicușor Dan și majoritatea de dreapta care conduce acum Bucureștiul au ajuns la concluzia că tot proiectele „marca Firea” sunt cele mai bune și se declară convinsă că și bucureștenii știu acest lucru.

Ea anunță că consilierii generali PSD vor depune plângere penală.

„Proiect care face diferența dintre viață și moarte promovat în mandatul meu de primar general, oprit la sosirea noii administrații și readus în Consiliului General după 2 ani! Bucureștiul se conduce acum prin furt, minciună și plagiat! Totul pentru voturi, nimic pentru oameni! Așa au înțeles să guverneze orașul «luptătorii» dreptății și transparenței. Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București se află un proiect FURAT de la PSD! 2 ani i-a luat primarului general Nicușor Dan să-și amintească de documentele depuse de consilierii social-democrați. Până acum nu i-a păsat de oamenii în suferință, dar, brusc, promovează proiectul ca fiind al lor, al «salvatorilor»”, a scris luni Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Ea afirmă că testarea predispoziției ereditare la cancer nu este un moft, ci face diferența dintre viață și moarte.

„Este un proiect pe care Nicușor Dan, conducerea ASSMB și majoritatea de dreapta din CGMB au refuzat să-l pună pe ordinea de zi când a fost depus de PSD. 2 ani l-au ignorat, acum au găsit soluția «salvatoare»! L-au copiat și acum se laudă că e al lor. Minciuna are picioare scurte, iar bucureștenii își amintesc că este același proiect început în 2020, în mandatul meu ca primar general, în care s-au înscris peste 500 de pacienți oncologici. Ce nu știu bucureștenii este că proiectul nu a continuat pentru că oamenii lui Nicușor Dan AU REFUZAT să continue programul”, susține Firea.

Gabriela Firea menționează că consilierii generali PSD au cerut continuarea programului de mai multe ori în ultimul an, însă „politrucii puși de USR să conducă sănătatea din Capitală l-au aruncat într-un sertar și au mințit, în scris, spunând că acest test este decontat prin asigurările de sănătate și au respins proiectul ca fiind «NEOPORTUN»”.

„Consilierii generali PSD vor depune o plângere penală pentru această minciună transmisă în documente oficiale!! Să ne explice autoritățile competente cum același proiect este «NEOPORTUN» când e propus de PSD și «oportun» când e al lor, copy-paste! Auzim iarăși placa «greaua moștenire» sau «plata datoriilor istorice»? Sumele primite de Primăria Capitalei în mandatul lui Nicușor Dan sunt publice. Oricine poate verifica și vedea că au fost mult mai mulți bani față de mandatul meu. Doar anul trecut au avut de cheltuit cu 1 miliard de lei în plus!!! Chiar nu mai ține acest discurs. Mă bucur, însă, că Nicușor Dan și majoritatea de dreapta care conduce acum Bucureștiul au ajuns la concluzia că tot proiectele «marca Firea» sunt cele mai bune pentru cetățeni. Sunt sigură că și bucureștenii știu asta!!”, încheie Gabriela Firea.

Amintim că Gabriela Firea a fost desemnată de PSD drept candidat la Primăria Capitalei în 2024.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. Marș de-aici

 2. Asa e,nicusor ii duce sa pupe moaste cu autocarele,le da vaucere pentru biciclete…sau doar sarmoasa are idei,ceilalti sunt plagiatori?Si cum se poate una ca asta daca ea le-a facut pe toate?

 3. Plângere penală pentru ce? Că a copiat un proiect de hotărâre de consiliu local? Să admitem totuși că a copiat, nu cunosc subiectul, dar nu era mai simplu să spună hai să-l votăm că e bun, că-i proiectul meu și uite, mă bucur că l-a scos de la naftalină sau cum vrea să-i spună?
  E mai trendy să ameninți cu plângerea penală. Gargară și atât. Pâine și circ.

 4. „Marca Firea”!!! Fire-ar marca ta de râs!

 5. Marca Firea lansata la PMB se regaseste si la Ministerul Familiei: organigrama imbacsita de cunostinte, majoritatea fara competente necesare ocuparii postului, sume uriase cheltuite cu rezultate aproape nule pentru contribuabil si mult tupeu, desigur.

 6. Este acelasi proiect pentru care e zorit acum ministrul sanatatii sa-l verifice si sa-l aprobe, sau e altul, ca eu nu-mi dau seama, dar e vorba despre tot despre cancer?

 7. firea a inventat lupta cu cancerul; oricine lupta cu cancerul, i-a furat asteia proiectu’.

 8. Scarboasa femeie….

 9. nu mai fiti atat de rai cu ea..ca la anul o sa o votati toti primarita in bucuresti..
  o doamne..cat de prosti suntem!!!

  • Cei care o vor vota pe tata din venita din rectul Bacaului sunt tarasenii pomanagii care s-au aciuiat in Bucuresti fara a se debarasa de mentalitea neamului de traista. Acestia o sustin pe aceasta creatura pentru ca lor le pasa mai mult de paranghelii, spectacole kitsch si pomeni decat de bunastarea orasului.