G4Media.ro

Filmul biografic „Ferrari”, cu Adam Driver în rolul principal, a avut premiera…

captura video

Filmul biografic „Ferrari”, cu Adam Driver în rolul principal, a avut premiera la Londra

Actorul american Adam Driver abordează din nou accentul italian în pelicula biografică ”Ferrari”, în care îl interpretează pe fabricantul de automobile Enzo Ferrari; pelicula a avut luni seară premiera la Londra, informează Reuters.

”Ferrari”, în regia veteranului Michael Mann, are acţiunea plasat în oraşul italian Modena, în 1957, şi aduce în prim-plan o perioadă-cheie din viaţa fostului pilot de curse Enzo Ferrari, care încearcă să depăşească durerea în urma morţii fiului său, depune eforturi pentru a-şi menţine compania pe linia de plutire şi încearcă să domine pistele de curse.

Adam Driver, care l-a interpretat recent pe Maurizio Gucci, moştenitorul celebrului imperiu italian de modă în filmul ”House of Gucci”, joacă rolul principal, iar actriţa spaniolă Penelope Cruz o portretizează pe soţia lui Enzo Ferrari, Laura.

”În mod evident a existat o presiune suplimentară pentru că filmam în Modena, iar iconografia Ferrari este foarte evidentă aici, iar oamenii îţi amintesc zilnic cât de mult înseamnă Ferrari în special pentru acea zonă din Italia, ca să nu vorbesc despre toată Italia”, a declarat Adam Driver pentru Reuters la premiera britanică a filmului.

”Aşadar, presiunea era că… trebuia să iasă bine”, a mai spus el.

Distribuţia filmului îi mai include pe actriţa americană Shailene Woodley, în rolul Linei Lardi, amanta lui Ferrari şi mama fiului supravieţuitor, Piero, precum şi pe actorul american Patrick Dempsey, care îl joacă pe pilotul de curse italian Piero Taruffi.

Personajul lui Patrick Dempsey ia parte la scene alerte, pline de adrenalină, în care maşini roşii concurează în legendara cursă Mille Miglia, desfăşurată pe întreg teritoriul Italiei.

”În mod normal, iei câţiva actori, înregistrezi dialoguri suplimentare”, a spus regizorul Michael Mann despre munca depusă la sunetul peliculei. ”Am făcut sunetele de maşini cu maşini adevărate”, a adăugat el.

Lungmetrajul „Ferrari”, care a avut premiera în cadrul Festivalului de Film de la Veneţia, va putea fi urmărit pe marile ecrane la finalul acestei luni.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...