G4Media.ro

Festivalul Filmului Polonez în România debutează miercuri/ Formulă hibridă cu proiecții fizice…

sursa foto: Unsplash/ Mason Kimbarovsky

Festivalul Filmului Polonez în România debutează miercuri/ Formulă hibridă cu proiecții fizice și online

Noi producţii cinematografice vor putea fi urmărite cu ocazia celei de-a 19-a ediţii a Festivalului de Film Polonez, care anul acesta propune o formulă hibridă, transmite Agerpres.

„Noi producţii cinematografice – asta propune cea de-a 19-a ediţie a Festivalului de Film Polonez CinePOLSKA în perioada 15-22 noiembrie 2023. Festivalul Filmului Polonez CinePOLSKA s-a asociat anul acesta cu Festivalul de Film ‘Vistula’ din Polonia şi oferă publicului din România un program mai bogat”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Institutul Polonez din Bucureşti.

Potrivit sursei citate, ediţia 2023 are o formulă hibridă, cu proiecţii fizice la cinematograful „Elvire Popesco” din Bucureşti, în perioada 15-17 noiembrie, şi proiecţii online, pe platforma TIFF Unlimited (unlimited.tiff.ro), între 15 şi 22 noiembrie.

La „Elvire Popesco” vor fi prezentate trei filme – „Filip”, „Iluzia” şi „Frânturi”, care nu vor fi disponibile şi online, mai spune Institutul Polonez din Bucureşti.

Biletele la proiecţii pot fi achiziţionate online, pe eventbook.ro, sau de la casa de bilete a cinematografului.

Pe platforma TIFF Unlimited vor putea fi văzute patru lungmetraje şi trei calupuri de scurtmetraje realizate de absolvenţi ai şcolilor de film din Lodz, Varşovia şi Katowice. Accesul la filme este gratuit şi nu este necesară înfiinţarea unui cont pe platformă.

Organizatorul festivalului este Institutul Polonez din Bucureşti, împreună cu Fundaţia Nowa Przestrzen din Varşovia, iar finanţator este Institutul Polonez de Artă Cinematografică din Varşovia.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...