G4Media.ro

Festivalul Electric Castle, amânat pentru iulie 2022 / Organizatorii: Situația pandemiei fluctuează,…

Festivalul Electric Castle, amânat pentru iulie 2022 / Organizatorii: Situația pandemiei fluctuează, iar acest lucru duce la reprogramarea sau anularea turneelor artiștilor în toată Europa

Festivalul Electric Castle nu va avea loc în acest an, organizatorii au anunțat, luni, că va fi amânat pentru iulie 2022. Biletele rămân valabile pentru anul viitor și vor exista și opțiuni pentru restituirea banilor pe bilete pentru cei care doresc acest lucru, detalii urmând să fie oferite în curând.

„Avem vești triste. Electric Castle nu va avea loc anul acesta.
În urma măsurilor și restricțiilor pentru evenimente anunțate recent de către autorități pentru perioada următoare, nu există un scenariu real care ne-ar permite să organizăm EC8 în 2021.
E nevoie de un an întreg de muncă pentru a planifica toate detaliile unui eveniment de o asemenea magnitudine. În plus, situația pandemiei fluctuează, iar acest lucru duce la reprogramarea sau anularea turneelor artiștilor în toată Europa”, au precizat organizatorii într-un anunț pe Facebook.

Astfel, EC8 urmează să fie organizat pe 13-17 iulie 2022.


Organizatorii susțin că au reconfirmat headlinerii pentru 2022, Twenty One Pilots, Gorillaz & Deftones.

„Chiar nu putem lăsa să treacă încă un an pe lângă noi și vom continua să lucrăm alături de autorități pentru a găsi soluții astfel încât să putem avea evenimente la vară. De la fani și toți cei care lucrează în această industrie, cu toții sperăm să ne putem bucura cât mai curând de concerte și festivaluri”, au mai scris organizatorii Electric Castle.

 

Sursa foto: Electric Castle / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.