G4Media.ro

VIDEO Femeile social democrate, întâmpinate la ieșirea din ședință de 30 de…

VIDEO Femeile social democrate, întâmpinate la ieșirea din ședință de 30 de protestatari care au strigat ”Analfabetele” și ”Rușine să vă fie”!

Femeile social-democrate au fost huiduite de cei aproximativ 30 de protestatari care le așteptau să iasă, la finalul evenimentul de la Pavilionul Expozițional din Constanța încheiat în jurul orei 19.00. Rând pe rând, femeile din PSD au fost numite ”analfabetele”, minute în șir. Protestatarii au mai strigat ”Rușine, rușine să vă fie” și ”ALDE și PSD aceeași mizerie”. Viorica Dăncilă a folosit ieșirea din spatele pavilionului pentru a pleca de la eveniment. Premierul a evitat astfel întâlnirea cu jurnaliștii și cu protestatarii veniți la evenimentul femeilor social-democrate.

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Felicitari ! Ma mir totuși, nicio pesedistă nu s-a putut bucura de „binefacerile” placuței suedeze !?Șe știe doar că „tratamentul”…face bine, nu face rău…!

  • Pai nu stii? PSDistii ai petrecerile lor terminate in orgii, este public dansul PSDist cu mana intre picioarele „doamnelor” .. asa ca nu trebuie sa le explice nimeni ce vrea sa zica poetul cu MUIE PSD ..

 2. Desigur, au aparut sarmanele ca.ca.demiciene, din gashka terfelista,care, contra-cost, sunt gata sa-si salte fustele, sa-si puna poalele-n cap si sa-si arate rushinea la tot poporul … Jenant spectacol oferit de aceste femei turbate de caldura !

 3. De parca dau ele doi bani pe voi. Dictatura merge mai departe.

 4. Amenda si la zdup cu derbedeii satanisti care au injurat!

 5. Rezistenții iar au trimis dobitocii pe acolo sa zbiere, ăștia n-or muncii oare, sau tata Soros se ocupa de ei!

 6. Au muncit pe brânci duamnele pesediste și plm știe că aveau nevoie de o ședință de partid la…..mare. Chiar aș vrea în istorie să se consemneze un pesedist care a muncit și și-a plătit casa în treijdă ani ca restul sclavilor. P.S.- nu de sclavi îmi este mila, ci as vrea ca urmașii să cunoască adevărata istorie a unui popor nevertebrat. Să vă trag la muie!

 7. M…ie online fara numar pentru Viorica cea obosita. Cand debitezi atatea tîmpenii normal ca obosesti.

 8. e plin msd-ul de curvete, borfeline si babe acre… si capac pe toate are si o dancila!

 9. Dezaprob insultele, trebuie folosit parul recomandat de Ludovic Orban.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.