G4Media.ro

FBI face publică lista materialelor confiscate din complexul lui Trump de la…

Sursa foto: JOE RAEDLE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

FBI face publică lista materialelor confiscate din complexul lui Trump de la Mar-a-Lago / Agenții au găsit 90 de dosare clasificate goale

Lista detaliată de inventariere a FBI a materialelor confiscate de la complexul Mar-a-Lago al lui Donald Trump a fost făcută publică vineri dimineață, oferind o privire mai atentă asupra documentelor guvernamentale extrem de sensibile care au fost recuperate din biroul fostului președinte și dintr-o zonă de depozitare a proprietății, relatează CNN, BBC și The Guardian.

Inventarul a fost desecretizat după ce judecătorul federal care supervizează cererea lui Trump de desemnare a unui expert special, care intenționează să determine ce materiale confiscate ar putea folosi Departamentul de Justiție în ancheta sa, a ordonat publicarea sa mai devreme, în cadrul unei audieri în Palm Beach, Florida.

Printre obiectele recuperate de FBI se numără 90 de dosare goale marcate ca fiind clasificate sau pentru a fi returnate secretarului de stat major de la Casa Albă sau unui consilier militar, potrivit listei de inventar.

Inventarul a oferit o imagine din ce în ce mai detaliată a ceea ce a păstrat Trump.

În detalierea conținutului cutiilor cu materiale confiscate, inventarul întocmit de departamentul de justiție a arătat că FBI a recuperat 71 de dosare goale din biroul lui Trump și 19 dosare goale dintr-o cameră de depozitare atunci când agenții au executat un mandat de percheziție la Mar-a-Lago la începutul acestei luni.

FBI a confiscat din biroul lui Trump zeci de materiale extrem de sensibile cu marcaje de clasificare, inclusiv șapte documente marcate „Top Secret”, a arătat inventarul, precum și sute de reviste și tăieturi de presă din 2015 până în 2020 și alte documente guvernamentale neclasificate.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

15 comentarii

 1. Adică nu au găsit nimic.
  Se poate judeca o carte după copertă?

  • Sau poate conținutul a fost trimis de Tump către prietenii lui, rușii și a uitat sa șteargă urmele.

  • fix, ramane ancheta deschisa pt identificarea porumbeilor, cormoranilor si berzelor antrenate de kgb pe ruta florida-moscova

  • @saramura:
   Trump, merita să facă pușcărie doar pentru faptul că a păstrat dosarele goale indiferent ce conținut aveau și ce a făcut cu conținutul lor?
   La averea și prestigiul său, Trump reciclează dosare?

  • pai nu e chiar asa. intrebarea e de ce erau atunci dosare goale dar clasificate? sa inteleg ca a luat cu el coperti??? hai sa ne trezim. a dosit continutul. si e clar de ce.

  • As, unde este continutul dosarelor?! Tubori esti pr0st ori esti putinist!

  • Garda de corp,a fiecărui EPOTUS,trupa de agenți federali ciripesc de zor mai departe,doar nu o să-i fie credincioși lui Trump în rest clăbuci că vin alegerile și Bidineaua are frică mare.

  • LE-A MANCAT PISICA 13. CE NE FACEM FETELOR ?

  • Terminați cu pro.stiile! Trump nu e prietenul rușilor și nici prietenul lui Putin personal! Altele sunt motivele pentru care dansează cum ii cântă balalaica, iar curioșilor le recomand vizionarea filmului „Absolute Power”, cu Clint Eastwood și Gene Hackman in rolurile principale…
   Vizionare plăcută!

 2. Conținutul dosarelor este pe biroul lui Putin.

 3. Sigur spionul nu accepta o copie, daca nu era docul in original, cu semnatura amprentata in hartie, nu era bine.

 4. În mandatul Trump fără doar și poate spionii ruși și chinezi nu prea au avut bătăi mari de cap să obțină ce și-au dorit. În România practic nu sunt secrete pt
  exemplu Putin.. se știe e plină țara de trădători plătiți

 5. Trump: sustinut in campanie de hackerii rusi,atac armat asupra Capitoliului,furtul unor dosare clasificate…. trolii rusi: si care e problema? Problema este ca astea s-au intamplat in Sua si nu in Putinstan sau Coreea de Nord. Acolo ar fi fost normal si in plus si un Noviciok babalacului care a castigat alegerile.

 6. Datele secrete sunt deja în Rusia.