G4Media.ro

Familia tradiţională – temă de campanie care uneşte România şi Moldova. Igor…

Familia tradiţională – temă de campanie care uneşte România şi Moldova. Igor Dodon, înconjurat de preoţi subordonaţi Patriarhiei ruse la mitingul din Chişinău

Mişcarea pentru apărarea familiei tradiţionale a prins un mare avânt în Moldova, unde principalii săi susţinători sunt preşedintele pro-rus, Igor Dodon, şi Mitropolia Moldovei, subordonată Patriarhiei Rusiei. Dodon a participat sâmbătă la un marş tăcut pentru susţinerea familiei tradiţionale, organizat tocmai de Mitropolia Moldovei.

La marş au participat sute de persoane, asistate de un grup de preoţi, în frunte cu Mitropolitul Moldovei, Vladimir. Participanţii au purtat pacarte pe care se putea citi „Viva familia tradiţională!” şi „promovăm valorile familiei” şi au intonat cântece bisericeşti, scrie Radio Europa Liberă.

Marşul a început de la Mănăstirea Ciuflea şi s-a încheiat la Catedrala Mitropolitană din Piaţa Marii Adunări Naţionale, unde participanţiilor la marş li s-a alăturat preşedintele Igor Dodon, potrivit sursei citate. El a devenit figura centrală a evenimentului, apărând pe scenă alături de înalţii ierarhi.

Reamintim că şi în România se înegistrează o puternică mişcare în sprijinul familiei tradiţionale, al cărei scop e modificarea Constituţiei pentru definirea căsătoriei ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie. Principalul susţinător politic al mişcării civice e PSD.

Foto: Igor Dodon la mitingul pentru familie – Sursa pagina de Facebook Igor Dodon

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Intotdeauna am spus ca fundamentalismul crestin-ortodox este o arma in mana lui Putin, iar prostii de la CpF lucreaza pentru el, fie ca isi dau seama sau nu.