G4Media.ro

Facturi la utilități de 100.000 de euro în ianuarie, la Muzeul Brukenthal…

Sursa foto: Facebook Raluca Turcan

Facturi la utilități de 100.000 de euro în ianuarie, la Muzeul Brukenthal din Sibiu. În acest ritm, bugetul alocat instituției se va termina până în luna mai

Muzeul Național Brukenthal a plătit în prima lună din an facturi de 500 de mii de lei pentru gaz și energie electrică, scrie Turnul Sfatului.

Directorul instituției, Sabin Luca, susține că dacă se va continua în acest ritm, bugetul alocat instituției se va termina până în luna mai.

”Plutim și când nu mai plutim, ne punem pușca-n gură și-l rugăm pe domnul Chituță să apese pe trăgaci. Oricum ați văzut că o bătrână trebuie să-și dea mai mult decât pensia pe gaz. E o treabă comună. Sunt sigur că și Muzeul Astra are sume mari de plătit și toată lumea, de fapt. Să sperăm că legiuitorul își va reveni și ne va sprijini într-un fel sau altul”, a declarat Sabin Luca.

Sursa foto: Facebook Raluca Turcan

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Bun….și? Păi nu liberalii lor în frunte cu Kallusul și Țurcana au „liberalizat” prețurile.

    Dar mai au o scăpare. Vor veni într-un număr așa mare injectații pe la muzeul lor de nici nu vor simți. „Decât” injectații, că oamenii normal nu au vrut crotal electronic!

  2. Ne-a distrus iohhaa DE TOT, nu spunea el, la summit ul de la Glasgaw, ca Romania e dispusa sa faca si mai mult pentru clima, desi suntem cu aprenta de carbon cea mai scazuta din EU. Acum se vad rezultatele, importam la greu energie si statu nu poate sa subventioneze toate facturile, o sa se duca totu de rapa

  3. Nu ati putea sa puneti pusca aia in gura ceva mai repede, capuselor?

  4. Imi lasa gura apa

  5. Cele mai plăcute economii clasa politică le face la Educație și Cultură.

  6. Cazurile acestea nu sunt singulare, puteți să dați exemple în fiecare zi.Mai bine întrebați producători de pâine, lactate și alte produse alimentare CE FAC CU COSTURILE LA ENERGIE?