G4Media.ro

Facebook își menține decizia de suspendare a contului fostului președinte american Donald…

Facebook își menține decizia de suspendare a contului fostului președinte american Donald Trump

Consiliul de supraveghere al Facebook a decis miercuri să menţină decizia de a-i interzice fostului preşedinte american Donald Trump să posteze mesaje pe pagina sa de pe această reţea socială şi pe contul său de Instagram, relatează AFP.

Fostul lider de la Casa Albă ”a creat un mediu în care un risc serios de violenţe era posibil” în urma comentariilor sale din 6 ianuarie, când simpatizanţi ai săi au luat cu asalt Capitoliul, motivează într-un comunicat acelaşi consiliu, care consideră totuşi că nu este adecvată o sancţiune de acest fel pe durată nedeterminată şi solicită ”reexaminarea deciziei arbitrare impuse pe 7 ianuarie” în următoarele şase luni.

Consiliul de supraveghere al Facebook a formulat şi recomandări politice care să fie aplicate de reţeaua de socializare ”pentru elaborarea de politici clare, necesare şi proporţionate care să favorizeze securitatea publică şi respectă libertatea de exprimare”.

Fostul şef de cabinet al lui Trump, Mark Meadows, a condamnat menţinerea suspendării conturilor acestuia pe Facebook şi Instagram, considerând că ea este contrară libertăţii de exprimare. Prin urmare, Meadows a cerut o reglementare mai strictă sau desfiinţarea grupului care deţine aceste reţele sociale. ”Este o zi tristă pentru America, o zi tristă pentru Facebook”, a declarat el pentru postul Fox News.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

  • Pentru spalatii pe creier numai ce spune idolul tau trump e adevarat, este carcane? Pe deasupra mai esti si nazist.

  • @Gica. Prostule Trump nu a interzis presa sau media in cei 4 ani in schimb marxistii cenzureaza tot. Cap de koaie nici macar nu intelegi care sunt nazistii in afacerea asta.

  • Prost a fost tactu ma cand s-a culcat cu iapa de matta de a iesit un carcan asa ca tine. Sarantocule.

  • Esti prost de puti, trump nu a cenzurat ca nu era nimic de cenzurat, a lansat cumva Hilaryy povesti conspirative dupa ce a pierdut alegerile, a instigat ea cumva sa iasa oamenii in strada sa se rascoale cum a facut Trump? La injurat te pricepi, altfel nu te prea duce mintea.

  • @Gica , koaie esti atarnator rau. Ce declara Pelosi dupa alegerile din 2016,, Our election was hijacked. There is no question. Congress has a duty to #ProtectOurDemocracy ,, Dormi moldovene, am uitat la Vaslui e noapte. O gramada de democrati nu au recunoscut victoria in Congress It Is Over’: Democrats’ Efforts to Deny Trump Presidency Fail din NYT.
   Washington Post la 1 luna dupa alegeri declara ca incepe impeachment-ul . Toti sarantoci fac politica de peste ocean.

 1. zuckerberg = goebbels
  .