G4Media.ro

Facebook a închis numeroase conturi legate de Rusia, care răspândeau informaţii înşelătoare

Facebook a închis numeroase conturi legate de Rusia, care răspândeau informaţii înşelătoare

Facebook a închis numeroase pagini, grupuri şi conturi care avea legături, în mare parte, cu Rusia şi care erau folosite pentru a răspândi informaţii înşelătoare pe reţeaua de socializare şi pe Instagram, transmite Reuters, citat de News.ro

Compania a şters 97 de conturi din Rusia care se ocupau de Ucraina şi alte 21 care se concentrau pe Austria, ţările baltice, Germania, Spania, Ucraina şi Marea Britanie, a anunţat Facebook într-o postare pe blog.

În luna martie, Facebook a eliminat din motive similare 2.632 de pagini, grupuri şi conturi de pe Facebook şi Instagram care aveau legătură cu Iranul, Rusia, Macedonia şi Kosovo.

Măsurile au avut loc în condiţiile în care Facebook încearcă să reducă utilizarea reţelei sale de socializare pentru propagandă., ca urmare a supravegherii mai stricte din partea autorităţilor de reglementare.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Link la blog post?

  2. Tardiv si insuficient. Erica Albright ne-a avertizat pe toti cu privire la ce-i rezerva viitorul lui Zuckerberg.

  3. Ce paradox al globalistilor #rezist, aia, care, cica, „lupta impotriva comunismului”, care striga „jos ciuma rosie”/”jos comunismul”, aplauda cu bucurie si fericire cenzura bolsevica a #rezistentilor de la Facebook. Cine crede ca aceasta cenzura infecta, de sorginte bolsevica, ii va opri pe nationalisti din ascensiune, se insala amarnic.

    Realitatea nu are nicio legatura cu visele nebune ale globalistilor. Este foarte bine ca, din ce in ce mai multi oameni, realizeaza ce se intampla si cum globalistii le iau, pas cu pas, drepturile si libertatile sub diverse pretexte orwelliene.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.