G4Media.ro

Fabrica de dulciuri Kandia a fost închisă momentan, după ce un număr…

Fabrica de dulciuri Kandia a fost închisă momentan, după ce un număr de 20 de angajați au fost depistați cu Covid-19

Compania Kandia transmite că a închis momentan frabrica, după ce un număr de 20 de angajați au fost infectați cu noul virus Covid-19. Reprezentanţii Kandia dat asigurări că toate produsele companiei sunt sigure.

„Am luat extrem de rapid toate măsurile necesare, astfel încât angajaţii depistaţi pozitiv să fie izolaţi la domiciliu, conform protocolului medical actual. În plus, am luat legătura cu autorităţile şi am anunţat această situaţie, astfel încât toţi contacţii direcţi ai angajaţilor depistaţi pozitiv să fie anunţaţi şi să ne asigurăm că sunt respectate toate regulile de autoizolare. Dorim să menţionăm că niciunul dintre angajaţii depistaţi pozitiv nu a intrat în contact cu produsele companiei. Din respect faţă de procedurile în vigoare şi acţionând preventiv pentru a limita orice posibilă răspândire a virusului,am decis să închidem momentan fabrica şi să testăm toţi angajaţii companiei”, se precizează în informarea companiei Kandia.

Reprezentanţii Kandia au mai transmis că în acest moment continuă procedura de dezinfectare a tuturos spațiilor din incinta fabricii.

„Continuăm să dezinfectăm conform procedurilor interne, zilnic, toate spaţiile de producţie, vestiare, cantine şi toaletele folosite de angajaţii noştri din producţie. Igienizăm prin nebulizare toate spaţiile de producţie şi traseele utilizate de angajaţii noştri din producţie. Încă de la începutul pandemiei, am fost încontinuu preocupaţi de asigurarea unui mediu de lucru şi a unui climat de producţie care să ofere maxim de siguranţă. În plus, accesul în companie (fabrică şi birouri) a fost permis numai pe baza controlului de temperatură. Am modificat fluxurile tehnologice astfel încât să existe o distanţă de minim doi metri între persoane, iar acolo unde nu a fost posibilă distanţarea fizică din cauza procesului tehnologic au fost instalate bariere impermeabile conform recomandări OMS”, mai transmit reprezentanții companiei.

Sursa Foto: zf.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. In nici un caz nu-i kandia , aici este o manevra de promotie cretina dupa preluarea brandului kandia de subteranii excelent . Locul in care exista kandia asteapta probabil girul ( pe baza de pesches al alesilor locali din tm ) pentru un proiect imobiliar care nu are a face cu dulciurile .

  2. Util articol, păcat că nu precizează orașul în care este această fabrică. Probabil că e in București, doar bucureștenii nu-și dau seama că mai există și alte localități.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.