G4Media.ro

ExxonMobil, profit record de 55,7 mld. dolari în 2022

Foto: Sondă offshore / ExxonMobil

ExxonMobil, profit record de 55,7 mld. dolari în 2022

ExxonMobil a anunțat marți profituri anuale record de 55,7 miliarde de dolari în 2022, reflectând creșterea prețurilor la materiile prime pe fondul redresării cererii și a impactului invaziei Rusiei în Ucraina, potrivit agenției AFP.

În trimestrul al patrulea, profitul a crescut cu 43,7%, la 12,8 miliarde de dolari, datorită prețurilor mai mari la petrol și gaze naturale și a marjelor de rafinare mai bune comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. Hai ca e bun si razboiul asta pt unii. La multi ani inainte si la multi fraieri care pun boticul si cotizeaza la baietii astia destepti.

    • frustrat romanu ca altu face profit mare

    • @caucazian,

      Nu ar zice nimeni nimic daca ar face profit, dar cand este „criza energetica” si platesc 1200 gazu pe luna plus certificate verzi marka ue normal ca gigantii fac profit pe spatele fraierilor, mai au si sustinatori ca tine.
      Va meritati soarta de popor second hand, vezi ca omv-ul si austriecii tai nu platesc taxa de solidaritate, nu se incadreaza, la fel cum nu te incadrezi nici tu in randul oamenilor capabili de ratiune.

  2. Te maci a trollule ca nu mai intra banii in masina de omorat a rusiei?! Trompeta ruseasca cu 10 nick-uri. A disparut Florin a aparut Bibu, acelasi r@tat!

  3. Apple a facut 99 de miliarde anul trecut, dar vad ca nu se frustreaza si enerveaza nimeni.
    Exxon face record, dar ultima data cand a facut peste 40 miliarde a fost in 2008!!
    Deci hai sa fim ipocriti 🙂

  4. Lol romanasii. Companiile astea fac zeci de miliarde din preturile astronomice la energie (gaz, electricitate, petrol) pe care voi le platiti sau Ciuca le subventioneaza.
    Este bine, stati in case si o sa fie bine in Romania cand Bianca va fi fata cuminte.

  5. Probabil ca Putin a vandut actiunile la Gazprom si si-a luat la Exxon. Ca fara Petru cel Mare de Balaceanca si visurile lui de cucerire nu se mai atingea recordul asta.Te pomenesti ca Putin e acoperit CIA ca prea baga Rusia in ca.cat si participa activ la revenirea economiei americane post pandemie.Important e ca are 80% sustinere din partea mujicilor,saraciile care fac foamea intr-o tara foarte bogata.

  6. Preturile nu scad pentru ca cererea e mai mare dacat oferta. Daca angajatorul tau,Adolf Putin,isi vedea linistit de jefuirea mujicilor lui,si nu folosea banii din exporturi pentru terorism,preturile erau mai mici,asa…

  7. Ma uit peste articol,ce vad??? Ca americanii și rușii câștiga indiferent de situație.
    Iar unii dintre postaci au tendința de ai pupa în c…r si pe rusi și pe americani.
    Pe România apropierea de oricare fin aceștia ne-a adus numai sărăcie.
    Noi plătim bunăstarea acestor jigodii dar și acestor globalisti(USR).