G4Media.ro

UPDATE Explozie puternică urmată de incendiu la un imobil pe strada Ogradei…

sursa foto: ISU

UPDATE Explozie puternică urmată de incendiu la un imobil pe strada Ogradei din Sectorul 5 / Până în acest moment, 4 victime au fost transportate la Spital

UPDATE 2 Suprafata afectată de incendiu este de aprox 270 mp. În tottal, 17 persoane au fost evacuate din cladirea de pe strada Ogradei din Sectorul 5, în care a avut loc explozia.

„În acest moment nu mai arde cu flăcara deschisă, se acționeaza pentru decopertarea învelitorii acoperișului. Dispozitivul a fost redimensionat, rămân la intervenie doar 5 autospeciale de stingere”, a comunicat ISU.

UPDATE 1 Incendiu puternic în urma unei explozii la un imobil etajat de pe strada Ogradei din Sectorul 5, București. 4 victime constiente au fost transportate la Spitalul de Arși si la Spitalul Bagdasar. E vorba de patru bărbați cu vârste de 59, 34, 39 de ani și o femeie de 18 ani.

Alte două victime au fost evacuate. În total sunt 6 victime.

Știrea inițială

Incendiu puternic în urma unei explozii la un imobil etajat, de pe strada Ogradei din Sectorul 5, București. Focul se manifestă la nivelul mansardei și la etajul 2. Un număr de 4 persoane primesc ajutor medical.

„A fost realizat dispozitiv circular pentru stingere a incendiului si protejarea vecinatatilor (case). Echipajele SMURD acorda prim ajutor pentru 4 victime, conștiente. Intervin 10 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de intervenție si salvare de la înălțime, 1 autospecială de decarcerare, Detașamentul Special de Salvatori, SMURD”, se precizează în comunictul ISU.

În acest moment ISU intervine cu 10 autospeciale de stingere, 2 autoscari, 6 ambulanțe SMURD, 5 ambulanțe de la Serviciul de ambulanță București-Ilfov, plus Detasamentul Special de Salvatori.

„Sunt afectate de incendiu mansarda si etajul 2, cu propagare partiala si la etajul 1”, preecizează ISU.

Știre în curs de actualizare

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Care drone rusești ? Ne descurcăm și singuri !