G4Media.ro

Explozie la centrala termică a unei grădiniţe din județul Vaslui / Nu…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Explozie la centrala termică a unei grădiniţe din județul Vaslui / Nu au fost înregistrate victime / Copiii erau în curtea grădiniţei, în momentul exploziei

O explozie a fost înregistrată, joi, la centrala termică a Grădiniţei Draxeni, comuna Rebricea din judeţul Vaslui, în urma evenimentului nefiind înregistrate victime, anunță Agerpres.

La faţa locului au fost solicitate echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui şi poliţişti din cadrul Secţiei Poliţie Rurală nr. 6 Negreşti.

„Centrala termică de la Grădiniţa Draxeni a fost dată de curând în folosinţă. Din informaţiile primite de la conducerea unităţii de învăţământ, a fost vorba de un aspect tehnic, o scânteie care a declanşat o mică explozie urmată de o degajare puternică de fum. În momentul producerii incidentului, copiii nu erau în incinta corpului de clădire, deoarece desfăşurau o activitate în curtea grădiniţei. Am îndrumat-o pe doamna director să ia legătura cu reprezentanţii primăriei, care să notifice constructorul cu privire la acest incident, în vederea remedierii situaţiei”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui, Andrei Huiban.

Grădiniţa din satului Draxeni nu are angajat un fochist, ci doar un muncitor care are printre atribuţiuni şi verificarea centralei termice.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...