G4Media.ro

Explozie fără incendiu într-un spital din Ploiești, o bătrână a fost rănită…

Sursa foto: Inquam Photos / Alexandru Busca

Explozie fără incendiu într-un spital din Ploiești, o bătrână a fost rănită / Explozia, provocată de un muncitor care folosea un flex în salonul de spital

Update 2: Managerul spitalului, dr. Bogdan Nica, a declarat penntru Ziarul Incomod că femeia era deja în stare gravă, fiind conectată la aparatura de oxigen, când un muncitor al unei firme externe a intrat în salon și a tăiat o țeavă cu flexul. Așa s-a produs o scânteie, care a dus mai departe la tragedie.

Update 1: Victima era in comă in momentul producerii deflagrației, dependenta de oxigen, prezinta arsuri pe 16% din suprafața corporală și la nivelul cailor aeriene, va fi intubata și transportată la UPU Ploiești, transmite ISU Prahova

Articol inițial: O explozie a avut loc luni într-un salon din spitalul de boli infecțioase din Ploiești, potrivit ISU Prahova. Explozia nu a fost urmată de un incendiu, potrivit instituției.

Ca urmare a exploziei, o bătrână de 80 de ani a fost rănită și are arsuri pe 50% din corp.

O ambulanță de terapie intensivă mobilă și trei autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă au fost trimise la spital.

Autoritățile investighează acum cauzele exploziei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează