G4Media.ro

Explicația lui Piedone despre faptul că locuiește mai mult în Bragadiru: ”Domiciliul…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Explicația lui Piedone despre faptul că locuiește mai mult în Bragadiru: ”Domiciliul este în Sector 4, fac naveta”

Cristian Popescu Piedone, candidat PUSL la Primăria București, a declarat duminică, la Realitatea Plus, că are domiciliul în Sector 4, dar locuiește mai mult în comuna Bragadiru, unde se află soacra lui care este bolnavă și de care are grijă soția primarului:

  • „Cel care a depus sesizarea a fost director economic la primărie și care a făcut jaf, comisia de disciplină l-a dat afară. Să știți de unde vine sesizarea. Eu locuiesc în sectoul 4, știe toată lumea. În Bragadiru locuiește soacra mea. Domiciliul meu este în sectorul 4. Ea este bolnavă, are 87 de ani și soția are grijă de ea. Și locuiesc mai mult acolo, dar domiciliul este în sector 4. Fac naveta”, a spus Cristian Popescu Piedone, la Realitatea PLUS, duminică.

Întrebat dacă se teme că îi va fi anulată candidatura, acesta a spus: „Sub nicio formă. Noi am respectat legea, locuiesc în București, Sector 4. Punct”.

G4Media a arătat duminică faptul că a fost contestată candidatura lui Cristian Popescu Piedone la primăria Capitalei pe motiv că primarul Sectorului 5 nu ar locui în Capitală, ci în comuna Bragadiru.

Reclamantul, Valerian Sălăvăstru, arată în sesizarea instanței, consultată de G4Media.ro, că legea care organizează alegerile locale arată că ”pot candida numai persoanele care au domiciliul pe teritoriul unităţii administrativ-teritoriale în care urmează să fie alese”.

El cere anularea deciziei Biroului Electoral prin care a fost admisă candidatura și indică o serie de probe că Piedone ar locui de fapt în Bragadiru, nu în București.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Bah, dar stau si ma gandesc asa….pentru o banala functie de portar/agent de paza e nevoie de cazier(si ala eventual sa fie curat)…cum naiba pentru o functie publica(destul de importanta) sa vii tu(cand inca mai mirosi a puscarie) si sa iti fie permisa inscrierea pentru a candida? Inteleg ca legile sunt facute de ei(pentru ei), dar noi nu avem nimic de zis?