G4Media.ro

Candidatura lui Piedone la primăria Capitalei, contestată pe motiv că primarul sectorului…

Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Candidatura lui Piedone la primăria Capitalei, contestată pe motiv că primarul sectorului 5 locuiește în Bragadiru, nu în București

Candidatura lui Cristian Popescu Piedone la primăria Capitalei a fost contestată la judecătoria sector 2 din București pe motiv că primarul sectorului 5 nu ar locui în Capitală, ci în comuna Bragadiru. Reclamantul, Valerian Sălăvăstru, arată  în sesizarea instanței, consultată de G4Media.ro, că legea care organizează alegerile locale arată că ”pot candida numai persoanele care au domiciliul pe teritoriul unităţii administrativ-teritoriale în care urmează să fie alese”. El cere anularea deciziei Biroului Electoral prin care a fost admisă candidatura și indică o serie de probe că Piedone ar locui de fapt în Bragadiru, nu în București.

Redăm mai jos un fragment din sesizare:

”În plus, este chiar de notorietate că numitul Cristian Victor Popescu Piedone are locuința principală în Bragadiru – Sipetului și nu în București – Principatele Unite deoarece:
• Ordinul Prefectului municipiului București nr. 440/2023 i-a fost comunicat la adresa din Bragadiru (atașez document);
• la intrarea în închisoare, în 2022, acesta s-a predat Poliției Bragadiru;
• conform Registrului Comerțului, în Principatele Unite nr. 6 își are sediul SC Lolo Trading Internațional SRL – salon de înfrumusețare (atașez foto);
• se poate observa prin constatare zi de zi că dl Popescu Piedone pleacă la activitățile zilnice și revine de la ele de la str. Sipetului – or Bragadiru – solicit ca în cadrul probei cu înscrisuri să-i puneți în vedere Candidatului să depună la dosar ordinele de deplasare întocmite în ultima lună pe ruta Bragadiru-Sipetului – Primăria sectorului 5.
Prin urmare, este evident faptul că numitul Popescu Cristian Victor Piedone nu domiciliază în București, motiv pentru care această condiție esențială pentru a putea ocupa funcția de demnitate publică de primar al municipiului București nu este îndeplinită, Hotărârea de admitere a candidaturii fiind nelegală.”

Cristian Popescu Piedone și-a depus candidatura la primăria Capitalei din partea PUSL, partidul fondat de Dan Voiculescu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. Piedone moare de grija Bucurestiului si a bucurestenilor din orasul de resedinta Bragadiru judetul Ilfov, asa cum si Firea moare de grija Bucurestiului din Voluntari, Ilfov. Ce a facut Firea va face si Piedone : mafioteala pe fata, daca tot ajunge pe un post de conducere. Firea si-a adus rudele si acolitii, Piedone deja si-a angajat rudele, pretinzand ca numai cu acestea poate lucra. Nu mai exista oameni competenti, ci doar neamuri calificate la locul de munca, indiferent daca e nevoie de facultate sau nu. Coruptia a invadat toate institutiile statului si ne rade in fata.

 2. Abia astept sa-l pot vota.

  Vad tot felul de comentarii jignitoare la adresa celor care vrem sa-l votam, dar cei care le fac nu se gandesc ca doar ne alimenteaza dorinta de vot pentru el.

  Noi, cei care alegem sa-l votam, avem motivele noastre pe care ceilalti se fac ca nu le inteleg sau cred ca noi suntem pe combinatii sau animale. Nu e bai, fix aroganta asta in viata va va duce innpierdere, in loc sa incercati sa intelegeti ca sunt niste motive foarte intemeiate pentru care alegem sa-l votam. Iar noi nu va judecam pentru ca il alegeti pe Nicusor si nici nu va jignim. Votul este dreptul fiecaruia, iar voi incercati sa ni-l contestati.

  • „Noi, cei care alegem sa-l votam, avem motivele noastre”
   „sunt niste motive foarte intemeiate pentru care alegem sa-l votam”
   „cred ca noi suntem pe combinatii sau animale”
   „fix aroganta asta in viata va va duce innpierdere”
   „noi nu va judecam pentru ca il alegeti pe Nicusor si nici nu va jignim”

   Te cam contrazici, tocmai ai jignit, numind persoanele care votează N. Dan aroganți, în contextul în care tocmai d-ta ții la secret motivul pentru care îl votezi pe P. Piedone.
   Așadar, cei care votează opoziția sunt aroganți față de un motiv secret?

   Nu prea se leagă.

  • Unusuale, ai scris 8 randuri dar nu ne-ai spus motivul pentru care il votezi. E doar pentru a le face in ciuda opozantilor ? Sau te regasesti in personalitatea unui care si-a trecut in buletin porecla luata dintr-un film de slaba factura ?

  • Tu numesti termenul “arogant” jignitor? Dar de celelalte cuvinte la adresa noastra, ce spui? Daca arogant il consideri jignitor? Sunt curios.

   Si lasa analiza pe text. Aparent, nu ai prins esenta a ceea ce am vrut sa subliniez.

  • Bre Unusual, dar ne-ai facut curiosi, spune odata motivele pentru care voi astia multi, asa cum vrei sa dai impresia, il votatii pe piedone interpolul.

  • Unusual, e dreptul tau sa votezi cu cine vrei, dar asta nu inseamna ca e bine pentru Bucuresti sa votezi asa cum vrei sa o faci…
   In 1990 au fost o multime de oameni care „abia au asteptat” sa il voteze pe Ion Iliescu, si care il considerau pe Ratiu „arogant” cu papionul lui… A fost bine pentru Romania cum au votat ei? NU. Au avut dreptul sa voteze asa cum au facut-o? DA. Dar am platit, cu totii, mai multe generatii, pentru neghiobia votului lor…

 3. Nicusor = cel mai bun primar! Restul, gargara.

 4. A zis bine Gelu Duminica : bucurestenii au de ales intre un infractor condamnat si un fost olimpic la matematica !