G4Media.ro

EXCLUSIV Investigaţie financiară DNA. Duţă, acuzat că a cheltuit o mită de…

EXCLUSIV Investigaţie financiară DNA. Duţă, acuzat că a cheltuit o mită de milioane de euro pe excursii în Mauritius, Curacao, Cayman sau Buenos Aires, pe haine şi accesorii de lux/ Fostul preşedinte PDL al CNAS și-ar fi angajat iubita împreună cu cei trei frați la instituțiile pe care le-a condus

Fostul preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Lucian Duţă de la PDL, ar fi cheltuit o parte din mita de 6,3 milioane de euro, reprezentând un comision de 10 la sută din valoarea contractelor IT acordate de CNAS, pe excursii exotice, haine şi accesorii de la magazine de lux, se arată în rechizitoriul DNA prin care a fost trimis în judecată pentru luare de mită la sfârşitul lui decembrie 2018, consultat de G4Media.ro.

Unul dintre contractele pentru care Lucian Duţă ar fi cerut comisionul de 10 la sută este cel din aprilie 2012 pentru implementarea Cardului Naţional de Asigurări Sociale de Sănătate. Contractul a fost în valoare de peste 87 milioane de lei, adică peste 18 milioane de euro. După implementare, Sistemul Electronic al Cardului de Sănătate a dat numeroase erori, semnalate de presa vremii. În plus, potrivit propriilor declaraţii la DNA, Duţă a negociat mita în iunie 2010, adică exact în perioada în care preşedintele Traian Băsescu anunţa tăierile de salarii pentru bugetari.

Fostul preşedinte al CNAS ar fi investit banii despre care DNA susține că i-ar fi primit mită şi în construcţia unul bloc de 4 etaje pe strada Jean Monnet din zona Primăverii a Capitalei, în 3 apartamente şi un BMW luate pe numele familiei iubitei sale, fosta jurnalistă Simona Sofian, potrivit documentului citat. Când a fost luată la întrebări de procurorii DNA, familia fetei s-a încurcat în explicaţii şi, până la urmă, a admis că banii erau de la Duţă.

Anchetă rar întâlnită. În paralel cu ancheta penală, procurorul de caz, Ana Dana, a realizat şi o investigaţie financiară. Aşa a dovedit că familia fetei avea venituri mici şi nu şi-ar fi permis asemenea cheltuieli. În plus, anchetatorul a arătat că Duţă şi-a angajat iubita şi cei 3 fraţi ai ei la instituţiile de stat pe care le-a condus, CNAS şi Compania Sării.

Confiscare extinsă. Procuroarea a dispus confiscarea a peste 2 milioane de euro găsite în contul din Elveţia al unei firme off-shore înregistrată pe numele unui prieten de încredere a lui Duţă în Charleston, Saint Kitts&Nevis din Antile (Caraibe) şi a clădirii de peste 1,5 milioane de euro din Jean Monnet. Anchetatorii au dispus şi confiscarea extinsă a celor 3 apartamente şi a autoturismului, aflate pe numele familiei iubitei sale.

Investigaţia financiară. „În perioada 2010-2013, inculpatul Duţă Nicolae Lucian, concubina acestuia, Sofian Simona Maria şi persoane din familia acesteia au făcut achiziţii în sumă totală de 575.799 euro şi 165.265 lei, în condiţiile în care veniturile legale de care au beneficiat se situează la un nivel modest, de natură a acoperi doar nevoile traiului zilnic (hrană, întreţinere, transport, utilităţi, etc):

 • servicii turistice (..) în cuantum total de 138.299 euro şi 78.465 lei – aceste servicii au reprezentat cazare şi bilete de avion de care au beneficiat inculpatul şi concubina sa, fără a se putea cuantifica şi lua în calcul sumele cheltuite de cei doi în cadrul acestor deplasări;
 • achiziţii imobile în cuantum total de 437.500 de euro, care reprezintă doar sumele achitate pentru cumpărarea apartamentelor, fără a putea fi cuantificate şi luate în calcul sumele plătite pentru mobilarea şi amenajarea acestora:

– La data de 09.04.2010, Sofian Maria (mama concubinei inculpatului) achiziţionează un apartament situat în Bucureşti, strada Chefalului (…) cu suprafaţă totală de 179,4 mp, cu suma de 190.000 de euro, preţ achitat în întregime în numerar;

– La data de 28.02.2011, Sofian Nicoleta Carolina şi Sofian Alina, surorile concubinei inculpatului, cumpără fiecare câte un apartament în Bucureşti, strada Zizin (…), preţul fiecărui apartament fiind de câte 55.000 de euro, în ambele cazuri fiind achitat în numerar;

– La data de 17.12.2013, Sofian Victor, fratele concubinei inculpatului, a achiziţionat un apartament situat în Bucureşti, strada Octavian Goga (…), preţul apartamentului fiind de 137.500 de euro, achitat în numerar;

– La data de 31.07.2013, Sofian Victor, tatăl concubinei inculpatului, a achiziţionat un autoturism marca BMW cu suma de 86.800 de lei”, a arătat procuroarea Ana Dana în rechizitoriu.

Sursa: Agerpres/ Autor: Mihai Poziumschi

Hotelurile de lux. Procurorul a găsit toate facturile biletelor de avion şi ale hotelurilor de 5 stele unde Duţă şi Simona Sofian (foto) au fost în vacanţe. Exemplele sunt nenumărate: hotel Intercontinental De La Ville Roma, Bauer Il Palazzo Veneţia, Avenida Palace Barcelona, Hotel de Crillon Paris, etc.

Excursiile exotice. „În anul 2011 în care Duţă Nicolae Lucian a realizat un venit total de 52.195 lei, iar concubina sa a realizat un venit total de 14 lei, cei doi achiziţionează servicii turistice totalizând 15.113 euro şi 56.473 lei, astfel: (…) cazare Aruba şi Curacao – preţul cazării 4.819,01 lei, plătiţi în numerar de Sofian Simona Maria la data de 17.07.2011 şi 4.458,68 lei plătiţi în numerar de Sofian Simona Maria la data de 12.08.2011 (…)”, este doar un exemplu din investigaţia financiară a DNA.

Exemplele de excursii exotice au continuat între 2010 şi 2013: Santa Cruz, Buenos Aires, Montevideo, Seychelles-Mauritius, Bangkok, Hong Kong, Krabi, Phuket (Thailanda), Macau, Kuala Lumpur, Maleazia, Havana, Cayman, etc.

Concluzia a fost simplă. „În total, pentru serviciile turistice achiziţionate de la (…) în anul 2011, de care au beneficiat inculpatul şi concubina acestuia, au fost achitate sumele de 15.113 euro şi 56.473 lei. Or, în anul 2011, Duţă Nicolae Lucian a realizat un venit total de 52.195 lei, iar concubina sa a realizat un venit total de 14 lei, astfel că veniturile obţinute legal nu ar fi fost suficiente să acopere preţul acestor servicii turistice, fără a lua în calcul sumele necesare pentru traiul în aceste deplasări sau traiul zilnic din această perioadă, care presupune hrană, întreţinere, plată utilităţi, etc”, a arătat procurorul de caz.

Haine şi accesorii de la magazine de lux. „Spre exemplu, la data de 16.11.2013, aflându-se la Roma, inculpatul a achitat cu cardul Visa cumpărături în valoare totală de 5.167 euro, astfel: 512 euro la magazinul de haine şi accesorii Cenci, 985 euro la magazinul de haine şi accesorii Trussardi, 855 euro la magazinul de haine şi accesorii Christian Louboutin, 255 euro la magazinul de pantofi Hogan, 495 euro la magazinul de haine şi accesorii Giorgio Armani, 161 euro la magazinul de haine şi accesorii Cenci, 1.198 la magazinul de electronice Vodafone, 279 euro la magazinul de haine şi accesorii Gente şi 427 euro la restaurantul Assunta Madre Roma”, a arătat procurorul de caz în rechizitoriu.

Duţă a angajat toată familia iubitei sale la instituţiile de stat pe care le-a condus, CNAS şi Societatea Naţională a Sării – Salrom.

„Sofian Victor, fratele concubinei inculpatului, figurează angajat al CNAS în anii 2011-2012, perioadă în care inculpatul ocupa funcţia de preşedinte al Casei;

Stoian (fostă Sofian) Alina, una dintre surorile concubinei inculpatului, figurează angajată la Societatea Naţională a Sării începând cu anul 2009, când inculpatul ocupa funcţia de director general (…); referitor la această angajare, Sofian Alina a declarat:

<<Întrebare: dvs. v-aţi angajat la Compania Sării pe vremea dlui Duţă?

Răspuns: da, când era el director, am auzit că era un post liber acolo de la sora mea, eu am aplicat şi am obţinut postul. Am obţinut astfel postul de consilier al directorului general, adică al dlui Duţă>>

Ştefan (fostă Sofian) Nicoleta Carolina, cea de a doua soră a concubinei inculpatului, figurează angajată la Societatea Naţională a Sării tot începând cu anul 2009, când inculpatul ocupa funcţia de director general la Societatea Naţională a Sării SA, iar în perioada 2010-2011, când inculpatul ocupa funcţia de preşedinte al CNAS, figurează angajată şi a acestei instituţii (…)

Sofian Simona Maria, concubina inculpatului, figurează angajată a CNAS în anii 2010, 2012, când inculpatul era preşedintele instituţiei”, arată procuroarea în rechizitoriu.

Procurorul a demonstrat că surorile Simonei Sofian nu ar fi avut bani să îşi cumpere apartamentele de 55.000 de euro. „O situaţie similară se regăseşte şi în cazul celeilalte surori, Sofian Nicoleta Carolina, care în perioada 2001-2006 nu a relizat venituri, în anul 2007 a realizat un venit de 5.653 de lei, în anul 2008 a realizat un venit de 10.972 lei, în anul 2009 a realizat un venit de 39.809 lei, iar în anul 2010 un venit de 132.977 lei. În consecinţă, chiar dacă ar fi economisit întregul venit, fără să cheltuiască nicio sumă pe hrană şi întreţinere în această perioadă, nu ar fi dispus de preţul de 55.000 de euro achitat în februarie 2011 (care la cursul aferent reprezenta suma de 226.875 lei.)”, a concluzionat procuroarea.

Familia fetei s-a încurcat în explicaţii şi a sfârşit prin a da declaraţii defavorabile lui Lucian Duţă la DNA.

Astfel, potrivit rechizitoriului, tatăl iubitei lui Lucian Duţă, Victor Sofian, nu a avut venituri între 2006 şi 2010, iar înainte a câştigat sub 2500 de euro pe an. El le-a declarat procurorilor că BMW-ul cumpărat de el era de fapt al lui Lucian Duţă.

„Întrebare: La data de 31.07.2013, aţi achiziţionat un autoturism marca BMW. L-aţi condus vreodată?

Răspuns: Nu, nu am dreptul să conduc, eu nu am permis de conducere. Autoturismul a fost şi este al fetei, Simona, şi al lui Lucian. Ei, Simona cu Lucian, au ales maşina – extras din declaraţia tatălui Sofian Victor”, se arată în rechizitoriu.

Mama fetei a fost educatoare la o grădiniţă şi avea venituri modeste. Ea a declarat că o parte din cei 190.000 de euro cu care a cumpărat apartamentul din strada Chefalului proveneau de la o rudă din străinătate, dar nu a fost în stare să indice un nume sau un contact valid al acesteia. Într-un final, le-a indicat procurorilor un număr de telefon nealocat.

„Din analiza veniturilor din salarii obţinute în perioada 2001-2010, se constată că veniturile anuale ale acesteia se situează între 1951 lei în anul 2000 şi un maxim de 13.049 lei în anul 2008 (circa 3.600 de euro) – cu alte cuvinte, chiar dacă ar fi economisit veniturile în întregime, în ultimii zece ani înainte de achiziţionarea acestui apartament, fără să cheltuiască nicio sumă pe hrană şi întreţinere în această perioadă, nu ar fi dispus de preţul de 190.000 de euro achitat la data de 09.04.2010”, a arătat procurorul.

Concluzia a fost, de asemenea, simplă. „Martorii au indicat ca sursă a banilor primiţi de la Sofian Simona Maria sumele pe care aceasta le-a primit în cadrul relaţiilor pe care le avea cu <<prieteni cu bani>> – în realitate, însă, este vorba despre un singur astfel de prieten, în persoana inculpatului Duţă Nicolae Lucian, care i-a dat bani din comisioanele încasate cu titlu de mită de la reprezentanţii HP România şi Siveco.

Având în vedere că Sofian Simona Maria a achiziţionat în martie 2017 un autoturism marca BMW XDRIVE cu suma de 67.077 euro, adică suma de 305.233 lei, ceea ce depăşeşte totalitatea veniturilor realizate de aceasta în ultimii 9 ani înainte de achiziţionarea autoturismului (în perioada 2008-2016, Sofian Simona Maria a realizat venituri legale în sumă totală de 298.689 lei), rezultă că, în realitate, sursa banilor din care Sofian Simona Maria şi-a ajutat familia este reprezentată de banii primiţi cu titlu de mită de inculpat”, arată procurorii în rechizitoriu.

Fostul preşedinte al CNAS, Lucian Duţă este acuzat că ar fi primit mită 800.000 de euro cash şi 5.500.000 de euro în cont. Cash-ul l-ar fi primit personal într-un garaj, într-o sală alăturată biroului de la CNAS, despre care susţinea că ar fi fost protejată împotriva înregistrărilor sau într-un apartament vecin şi care nu era pe numele lui, se arată în rechizitoriu.

Fostul pedelist ar fi primit mita, reprezentând un comision de 10 la sută din valoarea contractelor IT acordate de CNAS, de la Radu Enache, reprezentantul Hewlett Packard (HP) România şi de la Irina Socol, reprezentantul subcontractantului Siveco România. Unul dintre contractele pentru care Lucian Duţă ar fi cerut comisionul de 10 la sută este cel din aprilie 2012 pentru implementarea Cardului Naţional de Asigurări Sociale de Sănătate în valoare de peste 87 milioane de lei, adică peste 18 milioane de euro. Enache şi Socol l-au denunţat pe Lucian Duţă, potrivit documentului citat.

Fostul preşedinte al CNAS ar fi pretins comisionul de 10 la sută susţinând că este nevoie de obţinerea unui „sprijin politic” pentru proiectele CNAS şi ar fi invocat relaţia pe care o avea cu preşedintele Traian Băsescu. Despre banii primiţi mită, Duţă a pretins că ar fi vrut să construiască o clinică medicală, însă până la urmă a investit într-o clădire de la strada Jean Monnet din Bucureşti, pe care a vrut să o închirieze Ambasadei Egiptului.

Pus în faţa probelor DNA (denunţuri şi documente bancare din offshore), Duţă a recunoscut parţial acuzaţiile, în sensul că a admis doar mita primită în cont, nu şi pe cea cash, se arată în rechizitoriul DNA.

Câtă puşcărie riscă Duţă dacă va fi găsit vinovat de instanţă. „Maximul care poate fi atins potrivit reglementării ulterioare datei de 1 februarie 2014 este de 16 ani şi 4 luni de închisoare”, arată procurorii în rechizitoriu.

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

33 comentarii

 1. Mai funcționează DNA? Văd că da!

 2. dl Duță se bucură de prezumția de nevinovăție … dar cred că trebuie să fie mult mai reținut atunci când identifică corupții din PSD.

 3. Din titlu înțeleg că e acuzat pentru cum a cheltuit banii, nicidecum pentru că a luat mită. Va să zică, dacă nu-i risipea pe nimicuri de lux, era în regulă (?!).

 4. Il scapa Buborel Toader si pe asta. România e țara hoților, nu doar din PSD+ALDE+UDMR… Sunt cu duiumul si in PDL (actual PNL), că doar de aceea avem opoziție de paie… Gorghiu făcea lobby in Parlament pentru penalul Vlasov, iar Turcan, școlită la Moscova, era avocata mafiei portocalii.

  • Ai mai scris si la alt articol despre PNL, ca e corupt in totalitate, si n-ai dreptate. Vii cu acuzele despre gorghiu, ce lobby mai bun putea sa faca asta in parlament, cand concubina lui vlasov e in ccr, judecator mona pivniceru? Si cu tot lobby-ul, cumatrul e la parnaie, si punct, deci n-a functionat. Spui de Turcan ca e ”scolita la moscova si era avocata mafiei portocalii”, iar te contrazici, daca ar fi avocata mafiotilor pdl, cum de-a ajuns sa-l umfle asa frumos pe hotul asta DNA? Mai lasa-ma cu tampeniile, nu faci decat sa arunci cu mizerii asupra PNL in totalitate, ca sa induci ideea ca ”n-avem cu cine vota” si ”toti sunt la fel”, tehnici de manipulare de manual, ca sa nu iasa romanii la vot, ia mai du-te dracului de postac psdos!

 5. Nesătui, fără limite!
  Au atentat la sănătatea românilor (unii chiar au murit așteptând banii pt tratamente salvatoare), sistem de sănătate nefuncțional!
  Ticăloși de cea mai joasă speță!

 6. vezi ma dutza, daca n-ai taiat porcul cu statul paralel… sau tocmai de aia

 7. multumim ciumei portocalii PDL

 8. mai dutza, daca erai in statul perpendicular la pesedeului, acum erai cel mult martir si intrai in lotul de albit cazier si avere. si vuia a3 si te plangea cristoiu pentru chinurile la care ai fost supus.

 9. Bravo, procuror Ana Dana, asta inseamna ca un om sa-si faca meseria cu seriozitate, profesionalism si constiinta! O munca titanica la dosar, dar porcii infecti si bubosi vor s-o distruga, sa scape toti, ca toti sunt de famiglie buna!

 10. Bre Dragnea, cu asta ce facem? Il salvam si pe el cu o ordonanta, ceva? Sau fiind de la „PDL-jos Basescu” nu se pune? E bun de dat exemplu la UE cum lupta psd-ul cu coruptia?
  Oricum, fiindca nu e vorba de siguranta nationala respectiv de faptul ca unele probe sunt obtinute cu ajutorul SRI-ului, inteleg ca nea Duta asta este implicit nevinovat. :-\ sarcasm off.

  • Pai de ce crezi ca a muncit procurorul in disperare la investigatia financiara pe care o aduce proba clara ca lumina zilei? Tocmai, ca sa nu poata spune nimeni ca apar in rechizitoriu probe ce ar putea fi desfiintate de magaria ccr din 2016, cand au exclus SRI din anchete. Aia-i, procurorul aduce numai documente scrise negru pe alb, organizate impecabil in investigatia financiara, prin care demonstreaza mita primita de pork, aratand ce a facut cu parte din bani, iar maciuca aia de concubina si neamul ei, luati la intrebari, recunosc faptul ca au banii de apartamente si masini si plimbari de la el. Iar duta asta, la fel, dintr-un salariu la stat, de unde ar fi avut banetul pe care l-a dat alora, si plimbarile de lux? Adica, MITA.

 11. @ Gabriela Constantinescu PNL = USL + PDL. Punct. I-am votat cândva și a doua zi au bătut palma cu PSD=FSN=PCR si s-au apucat de furat împreuna.

  • Bai Alex, e treaba ta, nene, sa crezi si sa presupui ce vrei, dar scuteste-ne pe restul care nu credem exact la fel ca tine. Eu am vazut ca PNL de azi face tot ce poate sa se distanteze de magariile de pe vremea usl, pai de ce crezi tu ca are interzis la europarlamentare scarbosul ala de antonescu? De flori de mar crezi? Nu, pentru ca a fost initiatorul acestei imense magarii – USL, s-a vazut cat a fost de mare greseala, si sunt acum multi pnlisti tineri care vor clar sa scoata partidul din mizeria anterioara. Eu le dau credit, tu nu, si salut. Cert e ca doar USR nu poate singur sa joace si sa invinga monstrul de psd-draknea, in consecinta trebuie musai sa incurajam si sa sprijinim efortul PNL mai tanar.

 12. Duta asta a mers pe principiul „o viata am si-o gaura-n cur!”

 13. DNA-ul ăsta, pupat în cur de toți staliniștii, încearcă doar să pună batista pe țambal, după câte abuzuri ieșiră la lumină în ultimii 2 ani. Dar totul, doar după lupte înverșunate în care încercară să-și ascundă mizeriile sub covor, în iluzoria speranță că-și vor reîntări puterea și vor astupa gura celor care-i tot dau în vileag.

  Prea ocupați de facturile de 2 lei dintre Ponta și Șova, de ouăle date șpagă de o octogenară adusă cu duba din fundul țării și abandonată în stația de tramvai, l-ar fi scăpat fără probleme pe PDL-istul Duță alături de cei scăpați din afecerile ALRO, Microsoft, Hidroelectrica.

  Așa, îl sacrifică acum, probabil încă cu grijă, fiindcă era un om al sistemului care s-ar putea să-i aibă la mână pe mulți flașnetari de azi (inclusiv din zona justiției).

  Să ne pregătim deci pentru următoarele reprezentații. Ce circ va fi cât de curând când vor începe să apară (după umilele-mi surse) niște zdrăngănitoare decizii CEDO.

  Dacă acum deja vedem limbajul grobian unor specimene de pe-aici, redus doar la înjurături printre rictusuri maladiv-compulsive, sunt tare curios de grozăviile ce urmează.

  • Pe romaneste:
   Mai pacala, esti dat dracului!

  • Hai sictir, mai pacaliciule, postac scarbos psdos, azi nu ti-am zis-o ca nu te vazui, dar te vad acu si ti-o servesc! Du-te, ma, dracu’ de pe situl asta, si ia-i cu tine si pe ceilalti scarbosi, sunteti platiti de psd-draknea din banii nostri, si vii cu OBRAZNICIE sa ne informezi tu pe noi despre ce, mai javra? Ce ai tu sa ne spui noua si n-am mai auzit de doi ani incoace, de la tine sau de la alt postac de ct ca si tine?

 14. Oamenii simpli corecți care plătesc în fiecare lună din salariu contribuția la CNAS oare cum sa reacționeze la astfel de nedreptate facută de cei care ar trebui sa fie corecți. Mama lor astăzi și mâine de jigodie…

 15. Daca ne luam dupa madame Dancila acest individ nu este un hot. El este un corupt si trebuie ajutat sa-si dovedeasca nevinovatia, asa ca lasati-o mai moale cu bagatul in puscarie si confiscatul averilor. Nenea duta nu a facut decat sa respecte directivele psd si sa duca exemplul conducatorilor acesti partid „pe cele mai inalte culmi de progres si bunastare’. Am zis……

 16. Ca Duță a primit foloase necuvenite ( adică mita) am înțeles, dar ce face DNA ul le va lua apartamentele surorilor foste Sofian, fratelui și mamei amantei?
  Pe asta nu o cred.

 17. gata, si-a pus valcov, eminenta maronie, pupeta la butoanele casei de asigurari. miliardele sunt pe mainile cui trebuie. luvrul o sa para o biata magazie pe langa ce o sa adune condmanatul in prima instanta.

 18. Din anul 2014 Sofian Simona Maria este încadrată de către Sorin Oprescu că șef serviciu la compania WTCB SA, acolo unde Primăria Capitalei este acționar. Din acel moment și până în prezent Dra devine amanta administratorului special Avramoiu Pavel, actualmente și administrator la CN Coresi, implicat în foarte multe scandaluri de corupție și ilegalități. Cei doi împreună sunt pe „tarlaua lor”, se lăfăie cu banii companiilor, banii merg in extern pe contracte fictive de prestări servicii și mai departe în firma lui Sofian Carpathian Business Development srl. Sofian este recunoscuta la nivel național ca având astfel de meserii in umbra unor oameni influenți politic și cu bani cum ar fi Vanghelie, Oprescu, Duță și Avramoiu in actual, protector al Primăriei Capitalei. Dra Sofian se îmbracă doar de lux, schimba BMW urile și mănâncă doar in restaurante de lux, pe banii cui? In trecut ai lui Duță, acum ai WTCB SA. Daca presa ar cerceta, ar scrie capitole lungi pe acest subiect.

 19. Sofian Simona Maria e gravida in 7 luni! Duta se lauda ca e copilul lui, dar individa e amanta lui Avramoiu de la WTC si CN Coresi! Deci…e foarte interesant acest film. Asteptam ca DNA sa-l ancheteze pe Avramoiu, se lauda si asta ca il sustine PSD cum si pe Duta il sustinea Basescu! Eu zic sa fuga amantrei in Costa Rica cu Sofian cu tot, familie mare! Niste penali ordinari!

 20. De la sor’mea stiu, Florina Alecu, e angajata la WTC LA Evenimente, Sofian e sefa ei. Si tot sor’mea e sclava lui Avramoiu si a lui Sofian, Ce sa faca si ea sa scape de saracie….ca de la coada vacii de la mama din batatura trebuia sa scape intr-un fel si s-a bagat sclava LA mafioti.

 21. Sofian…Hm…Pai eu am o amica care a avut-o ca si colega. Dar doar pe hartie stia de ea. Daca trecea odata pe an la serviciu. Si nu o sa credeti, lucra la Imprimeria Nationala. Aia cu cardurile de sanatate manarite cu Duta.

 22. Sofian…Hm…Pai eu am o amica care a avut-o ca si colega. Dar doar pe hartie stia de ea. Daca trecea odata pe an la serviciu. Si nu o sa credeti, lucra la Imprimeria Nationala. Aia cu cardurile de sanatate manarite cu Duta.

 23. Domnisorica sofian stoian de la salrom a incercat sa saboteze un om deosebit doar pt trebuia sa se duca in delegatie pt un proces
  al companiei ( la acuzat de hartuire si era sa ii distruga casnicia acestuia).
  Acesta este caracterul acestor parveniti…
  Nici fratele nu este departe …un drogat

 24. Surorile Sofian niste penale! Cea mai vagaboanda Sofian Simona Maria e cea care a încurcat mințile și buzunarele celor mai mulți oameni influenți politic și infractori (scuze, oameni de afaceri pe banii statului român). Acum ii e frica de pușcărie, i-a turnat lui Duță un copil lăsat de izbeliște in grija bunicii și a fratelui,căci ea handraleste cu Pavel Avramoiu, un mos bășit de 70 de ani, administrator World Trade Center Bucuresti pe banii acestei companii. Sunt anchetați și la WTCB de către ANAF și creditori, așteptăm finalul….căci susținerea lor politică s-a slăbit rău…pușcărie scrie pe toți penalii!