G4Media.ro

EXCLUSIV DOCUMENTE Rovana Plumb și Sylvie Goulard susțin în declarațiile oficiale transmise…

Ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb, semneaza contractul de finanțare pentru Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Timis, în valoare de 179.999.699 euro, luni 18 martie 2019, Timisoara.

EXCLUSIV DOCUMENTE Rovana Plumb și Sylvie Goulard susțin în declarațiile oficiale transmise Parlamentului European că nu au nici o problemă în justiție. Ce avere are candidata din România

Rovana Plumb susține că nu are nici o problemă în justiție care i-ar putea afecta mandatul de comisar european, potrivit Declarației de interese depusă la Parlamentul European și consultată de G4Media.ro. Plumb nu a făcut nici o mențiune în declarație despre acuzațiile aduse de DNA în dosarul Belina, în care a fost acuzată de complicitate la abuz în serviciu, dar a fost salvată pentru moment de Parlament, care a refuzat să-i ridice imunitatea.

Și candidata franceză Sylvie Goulard, care este acuzată de că ar fi angajat fictiv anumite persoane în cabinetul său de europarlamentar și este anchetată de poliția judiciară din Franța, a omis orice mențiune despre această chestiune în declarația sa de interese.

În ceea ce privește averea, candidata social – democrată din România la postul de comisar european a afișat o serie impresionantă de proprietăți: patru terenuri (Comarnic, Pantelimon, Pietroșița, Buciumeni), trei case (Comarnic, Pantelimon, Buciumeni) și două apartamente în București.

Reamintim că asupra Rovana Plumb și Sylvie Goulard sunt două dintre cele șase propuneri de comisari europeni asupra cărora planează suspiciuni în chestiuni de integritate. Toți comisarii propuși de președintele Ursula von der Leyen vor fi audiați în comisiile de specialitate ale Parlamentului European, avoi vor ajunge la votul plenului reunit.

Citește aici declarația de interese a Rovanei Plumb

Citește aici declarația de interese a lui Sylvie Goulard

Foto: InquamPhotos / Virgil Simionescu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Rovana nu are nicio problemă, românii sunt prea proşti să voteze împotriva PSD.

  • Nu te-ai plictisit de placa asta, retardatule?

  • @arcturian, mic bolșevic comunist ce ești, ti-e frică de votul democratic?
   Află că România se va trezi, va vota covârșitor la următoarele alegeri.
   PSD-ALDE vor fi spulberate, 2 partide, pardon 2 Grupuri Infracționale Organizate, ce vor rămâne ca o pată neagră un istorie .
   Marș la tine in Rusia!

 2. Poate se trezeste DNA si solicita PE ridicarea imunitatii in dosarul Belina sau trimite dosarul in instanta daca este numita comisar.

 3. Fiul Rovanei, vindea acum 2-3 ani un Mercedes S Class in două uși, mașina achiziționată noua de el cu 178.000€ la care numai opțiunea de pietre Swarovski din faruri era 15.000€.

  Cam asta spune tot despre averea lor. Ce e declarat probabil că e doar vârful icebergului.

 4. Sylvie Goulard nu este acuzata si nu este anchetata de politia franceza.

 5. Fara suspiciuni de incalcarea legii a persoanelor candidate la functia DE COMISAR. Altfel UE , ramane o uniune condusa de persoane asupra carora planeaza permanent incorectitudinea si incalcarea legii, fapt ce va vulnerabiliza UE is va genera dezamagire in randul proeuropenilor.

 6. Sa fii pusa ministru la 4 ministere in 2-3 ani e o dovada de multilateralism dezvoltat, adica de comunism sadea! Daca, in schimb, ne-am lua dupa numarul de case, terenuri si masini, am zice ca e un capitalist feroce! Si cand colo e doar o putoare cu gura mare!

  • Am vrea noi sa fie doar o putoare cu gura mare! Daca ar fi doar atat, am intalni-o doar la piata!
   NU este doar o putoare. Este, din pacate, un vajnic exponent al socialismului/comunismului de caviar. Politrucii cu caviarul, alegatorii cu socialismul.

 7. totul pentru infractori!
  ai ciordit pentru partid, pentru conducatorii lui, partidul te rasplateste!
  cine a semnat plecarea belinei spre tarmurile teldrum ?
  ponta, rovana, dragnetti insusi cu mana lui shhaideh, liviu voinea (rasplatit din plin), varga.
  si cate si mai cate a facut si va mai face.

 8. Adica astea doua n-au nici o avere sau bani in conturi? Nu pot sa cred.

 9. bezele de la felixescu & asociatii, bezele de la baselinii & asociatii, bezele de la udrea, de la valkov…

 10. Fara persoane care au racnit la mitingurile PSD, sustinsndu-si seful, devenit, ulterior puscarias. Semnarea documentelor ptr. trecerea in proprieate privata a insulei Belina ,i-a adus un dosar in care ancheta a fost stopata de catre Parlament.