G4Media.ro

Consiliul Concurenței: Investigația Comisiei privind ajutorul de stat acordat Tarom este o…

Consiliul Concurenței: Investigația Comisiei privind ajutorul de stat acordat Tarom este o etapă procedurală în analiza cazului

Investigația privind ajutorul de stat acordat Tarom este o etapă procedurală în analiza cazului, afirmă Consiliul Concurenției, după ce Comisia Europeană a anunțat că deschis o anchetă pentru a evalua dacă ajutorul de 190 de milioane de euro pe care autoritățile române vor să îl acorde companiei aeriene sunt conforme cu normele UE privind ajutoarele de stat.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. AFARĂ CU CEL PUȚIN 50% DINTRE HOITURILE BUGETARE DE LA TAROM!!! RESTUL CU 50% SALARII MAI MICI! CEL PUȚIN!!!
  Fără sporuri, prime, norme și vouchere!!!

  Abia după acest prim pas normal se poate începe restructurarea TAROM-ului!

 2. Mai bine recunoasteti cat a fost parandaratul, subventia nu au intarit TAROM.

 3. Acest Chiritoiu este un fel de Mugur Isarescu bis, fapt pentru care ar trebui sa i se spuna Mugurel Bisarescu. Macar si pentru faptul ca o scalda la doua capete, adevarata valoare intelectuala a tuturor produselor de lux ale sistemului,

  TAROM reprezinta o mare rusine pentru toate regimurile postdecembriste. Putem spune ca este simbolul rusinii de a fi roman. Schema uriasa, expandat extrudata, incompetenta, nepotism, curvasaraie, cimitir al curvelor batrane si azil al elefantilor cu salariu + pensie. Asdar statul ii ajuta pe astia in timp ce pe BlueAir nu. Ba chiar le rareste astora schema de management. Nu ca i-as iubi prea tare dar tare sunt curios, daca nu are bani de ce nu reduc schema cu 80% si cand or deveni profitabili sa inceapa sa creasca usor usor? Nu poate miza nimeni pe ei asa cum arata viesparul Tarom in acest moment. Doar n-om fi atat de idioti sa mizam pe ei „saracii”.

  • V-ati activat toti pluseristii sa denigrati tarom? A-ti primit ordin ciolosist ? Ba javrelor, tarom e o companie nationala in care lucreaza romani dedicati si profesionisti in domeniile lor, dar cu ghinionul de a fi fost condusa de onaninsti politici ca voi, neterminati. Acolo lucreaza oameni, nu neamurile voastre descrise mai sus , cimitir de curve batrane sunt mamele voastre neterminatilor facuti la betie. Toate companiile romanesti trebuie sustinute si dezvoltate nu lichidate si vandute pe nimic celor ce va platesc pe voi ,labari usr-isti.

 4. Avand in vedere opiniile exprimate despre Compania TAROM , denota ca nu aveti habar despre Compania TAROM .
  Sper ca domnul comandant Cătălin Radu Prunariu , sa fie lasat sa redreseze Compania TAROM .
  Din punctul meu de vedere , exista pe piata oportunitati pentru dezvoltarea contractelor de maintenance al aeronavelor pentru terti , si de asemenea acum pe piata este nevoie transport cargo , dar nu stiu daca Compania TAROM , ar fi ajutata pentru a avea o flota de aeronave cargo .
  Se pare ca scopul real este DESFIINTAREA acestei companii nationale .