G4Media.ro

EXCLUSIV Cine face parte din Comisia de tăiat hârtii, aflată în prima…

EXCLUSIV Cine face parte din Comisia de tăiat hârtii, aflată în prima ședință: profesori, inspectori, ONG-uri și președintele ARACIP

“Comisia de tăiat hârtii” în învățământul preuniversitar s-a reunit la Ministerul Educației, unde se desfășoară prima sa ședință, prezidată de ministrul Monica Anisie. Grupul de lucru pentru debirocratizarea școlilor are 32 de membri, potrivit informațiilor obținute de Edupedu.ro. Pe lista de prezență la ședința care este în desfășurare se află și președintele ARACIP, Șerban Iosifescu, Horia Corcheș – profesor, Claudia Chiru – învățătoare, lideri sindicali de la FSLI și FSE Spiru Haret, Laura Greta Marin – președintele Asociației Human Catalyst sau Daniela Vișoianu – președinte Coaliția pentru Educație.

Precizăm că membrii grupului nu au fost anunțați oficial nici astăzi, în ziua primei întâlniri, deși ministrul Monica Anisie a anunțat debirocratizarea ca obiectiv al mandatului său încă de la preluarea conducerii Ministerului și a declarat, pe 15 noiembrie, “am semnat ordinul prin care vreau ca munca dumneavoastră să fie eficientă și centrată pe elev! O comisie alcătuită din persoane din toate mediile educaționale va ‘tăia hârtiile’ care vă îngreunează munca!”

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. S-au fumat BMW-urile. S-a trecut la Porsche.
    Cumularzii si sporacii rup soselele.

  2. Praf! Nu pleaca nimeni. Privilegiile cresc cum creste cozonacul. Creste salariul minim cresc si salariile bugetarilor. La care se adauga multele sporuri.

  3. Mau terminat cu comisiile astea de taiat hartii , asa au inceput si a lui Ciolos , de zici ca e prima problema nationala , nu tu autostrazi , nu tu sanatate , nu protectie sociala . Tare mie sa nu o mai patim odata si sa se intoarca Psd ul pe cai mari

    • pt. Lazar: ar fi si ciudat, Ministerul Educatiei sa se ocupe de: autostrazi, sanatate, protectie sociala….

  4. Aracip, cncsis, uescdi&pizdi si toate mizeriile astea pana cand? Ca din 90 tot primesc stele de cavaleri ai neamului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.