G4Media.ro

EXCLUSIV Caz rar la Cluj: O femeie vaccinată cu Pfizer, depistată cu…

sursa foto: G4Media.ro

EXCLUSIV Caz rar la Cluj: O femeie vaccinată cu Pfizer, depistată cu Covid-19 după două luni de la rapel, a murit în secția de Terapie Intensivă. Explicațiile unuia dintre medicii care au tratat-o

O femeie din județul Cluj, în vârstă de 70 de ani, vaccinată cu ambele doze de vaccin Pfizer, a murit recent în secția de Terapie Intensivă a Spitalului din Turda, după ce a fost depistată cu Covid la două luni după rapel. Cazul este unic în România.

 • Este unic deoarece, potrivit medicilor consultați de G4Media.ro, persoana decedată avea făcut rapelul în luna februarie, apoi a fost testată pentru anticorpi după vaccin. Și avea un număr considerabil, 6700.
 • Explicațiile în acest caz le oferă unul dintre medicii care au tratat pacienta în Terapie Intensivă, medicul specialist Sergiu Habago.
 • Infectări cu Covid-19 după rapel mai sunt la mai multe spitale din județul Cluj. O femeie de 50 de ani a ajuns la Spitalul de Pneumoftiziologie cu Covid-19, cu formă moderată, după peste o lună de la a doua doză de vaccin.  Sunt și alte cazuri de infectare după rapel la spitalele din Cluj. Dacă unele persoane s-au infectat între cele două doze, cu atât mai ciudat este cazul de la Turda, unde persoana își făcuse rapelul și a fost testată pozitiv la Covid la o perioadă considerabilă după. Vaccinurile, se știe, nu oferă protecție 100%, te poți infecta chiar dacă ești vaccinat, dar, cel puțin în cazul Pfizer, specialiștii spun că oferă protecție împotriva formelor severe. Te poți infecta, dar teoretic faci o formă ușoară.

Așadar, cum s-a ajuns ca o persoană vaccinată cu ambele doze să ajungă în stare critică în spital, iar apoi să moară?

Directorul medical de Spital, Andrașoni Victor: „Avea dozele făcute, avea titru de anticorpi mare, a fost confirmată cu Covid și avea afectare pulmonară de peste 85%. Asta a fost. Explicația este greu de găsit.”

Managerul spitalului, doctorul Stănilă Ovidiu, a transmis că: „Nu am o explicație, iar colegii mei infecționiști nu se pronunță deocamdată vizavi de particularitatea acestui caz.”

Departe de a fi un caz obișnuit, decesul pacientei din Turda are, însă, câteva particularități logice. Stăm de vorbă cu medicul Sergiu Habago, unul dintre doctorii care au tratat-o în secția de Terapie Intensivă.

 • „E strict părerea mea personală ceea ce vă voi spune. Eu nu cred că acest caz are vreo legătură cu Covidul activ. Este vorba despre o pacientă cu multe boli, o mare cardiacă, care probabil a avut o expunere la Covid undeva la finalul toamnei sau în iarnă, apoi a făcut prima doză de vaccin, în februarie pe a doua, iar acum i-a ieșit un test PCR pozitiv. După cum bine știm din literatura de specialitate un test PCR poate ieși pozitiv și la șase luni după infecție. Unele lucruri le putem interpreta foarte ușor greșit.  Eu cred că în privința acestei paciente a fost vorba candva de o infecție Covid minim simptomatică, peste care s-a vaccinat, a făcut și rapelul și a ajuns la un nivel de anticorpi de 6700. Paradoxul a făcut să-i iasă acest test PCR pozitiv, deși, repet, asta se poate întâmpla și la șase luni după. E cea mai logică variantă. Nu am descoperit noi America.”

Medicul spune că după testul PCR pozitiv în cazul femeii, acesteia i-au fost făcute cel puțin alte patru test antigenige, toate ieșind negative.

 • „Am repetat testele de antigen, au ieșit toate negative, doar PCR-ul pozitiv. Trebuie să privim lucrurile rațional. Multe nu se leagă. Antigenul negativ de fiecare dată, de patru ori cel puțin, pacienta avea insuficiență cardiacă, detresă respiratorie, un plâmân umed, o detresă cu complianță pulmonară alterată, ca o pneumonie clasică cu suprainfecție  bacteriană. Nu cred că am văzut Covidul aici. Vedeam insuficiența respiratorie și a ieșit Covid fiindcă a ieșit PCR-ul pozitiv.  Fiind pozitiv, cu simptomatologie respiratorie, a fost încadrat la definiția de caz dată de Ministerul Sănătății. A avut evoluție proastă de la început. Avea diabet zaharat, insuficiență cardiacă,  insuficiență respiratorie cronică pe decompensarea cordului. A venit cu insuficiență respiratorie acutizată, avea un plămân voalat cu leucocitoză, cu însemne de infecție bacteriană, cu elemente de sepsă bacteriană și cu complianță pulmonară redusă. Avea anumite elemente care nu corespundeau unei infecții Covid clasice. A făcut insuficiență cardio-circulatorie acută, insuficiență multiplă de organe, detresă respiratorie severă. A fost intubată, ventilată, au căzut toate organele. În certificatul de deces poate apărea Covid, fiindcă a ieșit testul PCR pozitiv. Poate că a jucat un rol cândva, dar nu cred că de Covid a murit. Părerea mea este că este vorba despre o infecție veche, s-a vaccinat apoi și a ieșit acest test PCR. Nu putem spune niciodată că s-a vaccinat și a murit”, spune medicul pentru g4media.ro.

Potrivit doctorului, s-au recoltat mai multe probe și au fost trimise la analiză de specialitate la Institutul Matei Balș în București și la Timișoara, la Oncogen, pentru a se vedea exact ce tulpină de virus, dacă a fost cazul de așa ceva, a avut pacienta.

Pacienta care a murit la Turda nu este singura persoană cu test PCR pozitiv după rapel. Un alt caz a fost la Spitalul de Pneumotfiziologie Leon Daniello, unde o femeie de 50 de ani a fost depistată cu Covid la peste o lună după rapelul cu Pfizer.

Doctorul Vasile Mureșan, managerul spitalului, explică: „Am avut o pacientă, la o lună după rapel. În jur de 50 de ani, fără comorbidități, care a făcut o formă moderată, după care s-a externat. Sunt anumite persoane , sunt cazuri rare, care nu dezvoltă anticorpi. E un procent de aproximativ 5% din populație care nu dezvoltă anticorpi. Dar repet, sunt cazuri foarte rare acestea. Altfel, am mai avut și noi două sau trei cazuri de infectare, dar între doze.”

Alte cazuri s-au înregistrat și în alte spitale din Cluj, precum cel de Boli Infecțioase. Sunt două cazuri aici de infectare post rapel după vaccinul Pfizer, dar ambii pacienți cu forme ușoare, potrivit conducerii spitalului. Au mai fost și cazuri de infectare cu Covid după prima doză de Astra-Zeneca.

G4Media.ro a solicitat o poziție oficială Direcției de Sănătate Publică Cluj în privința acestor cazuri, dar până la publicarea acestui material, nu am primit nici un răspuns.  Am cerut, de asemenea, un număr precis de cazuri de infecție post-rapel. Deocamdată nu ni s-a răspuns.

Potrivit unui raport al Institutului Național de Sănătate Publică din 14 aprilie, de la începutul pandemiei, la un număr de 34 persoane (1.1% din totalul persoanelor care au avut un test pozitiv de infecție cu virusul SARS-CoV-2, după administrarea celei de a doua doze de vaccin) a survenit decesul. Dintre acestea, 32 (94.1%) erau vaccinate cu Pfizer, iar 2 (5.9%) cu Astra Zeneca.

Citește și

Varianta sud-africană a coronavirusului poate anula protecţia vaccinului Pfizer, potrivit unui studiu israelian

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

51 comentarii

 1. Cine stie ce tulpina romaneasca era de nici nu suntem in stare sa o identificam. La cat de mare e indicele de infectare in zona de atatea luni nu e exclus sa apara oricand o mutatie. Valabil si pentru alte zone, in special cele cu legaturi externe frecvente.

 2. Sau poate Pfizer nu este eficient impotria noilor variante de Covid africane si englezesti. Ar trebui prelevate probe si analizate.

  • Hai ca ma faci sa vars cafeaua. Vaccinul cu ARN este ineficient impotriva orice. Nu a exista nici vaccin, nici altfel de preparat cu ARN, pentru ca mediul inconjurator e doldora de enzime care degradeaza ARNul. De aceea, initial, vaccinurile astea se tineau la ultracongelator.

   In octombrie, la un secol de la descoperirea ARN-ului, s-a decis, fara teste, ca poate sa stea la congelator normal. Deci toata planeta se injecteaza acum cu apica.

   Apoi ARN nu are efect decat daca intra in celule. Sunt cateva zeci de ani de cand s-au inventat metode de introdus ADN in celule. Cea mai de succes metoda adenovirusul folosit de Sputnik si AstraZeneca. Dar ARN introdus in celula, nici macar experimental nu s-a facut in cantitati relevante.

   Vaccinul ARN e ce a vrut Trump sa fie Solutia Finala. El se vedea un Sf Gheorghe care omora Covidul. Cu priceperea lui de oligarh imobiliar, a ales sulita ARN. Iar specialistul din Cluj, care linge clanta lui Trump in articolul de mai sus, se pricepe l ARN cat se pricepea si Moldovan la RT-PCR.

  • Catre @Julien. Esti un mare propagandist mincinos !.
   Vaccinul ARN mesager a dovedit ca este cel mai bun, in special prin Toleranta Organismului la injectare.
   Este si normal sa fie asa. Vaccinurile AstraZeneca si Sputnik se bazeaza pe virusi de gripa cu ADN modificat, si care cum intra in Organism ataca imediat o larga serie de celulule ale organismului si le distrug producand alti virusi, cu diferenta ca noii virusi produsi au tepi din proteine la fel cu COVID- ul. Iar noii virusi produsi sunt sterili totusi si nu se mai pot replica a doua oara. Au unele secvente ADN sterse.
   Astfel, Organismul este mult mai dur solicitat decat la Vaccinurile ARN- mesager. La care NU se distrug celule in masa imediat dupa Injectare.
   Globulele de lipide cu ARN mesager din Vaccinurile ARN trebuie sa gaseasca mai intai Celule Dentritice din sange si unde provoca producerea de tepi de proteine (ca la COVID) fara distrugerea imediata a celulei Dentritice Gazda.
   Asta face ca Procesul de Asimilare in corp a Vacinului sa fie mult mai lung si cu efect mult mai favorabil Organismului uman.
   Cu alte cuvinte cel mai eficient la AstraZeneca este sa fie injectat in vreo 4 Sferturi de Doza la distanta de 3- 4 zile una de alta. Si la Rapel tot la fel.
   Asa Organismul va fi mai putin socat.

  • Cauta-te la doctor, sau mai bine la invatatoare. Nu ai proprietatea cuvintelor nici cat un copil de scoala primara. Tocmai am explicat pe larg ca Moderna si Pfizer sunt, citez, „apica”, iar tu imi replici ca sunt „tolerate” si ca „nu distrug celulele in masa”? Care e contradictia aici?

   Tu te vaccinezi ca sa fie vaccinul „tolerat”? Te vaccinezi ca sa „nu omori celule”? Te vaccinezi de dragul de a nu strivi corola de minuni a celulei? Eu m-as vaccina sa am un beneficiu, nu sa „tolerez”.

   Cat despre celulele dendritice, sunt dispus sa inghit multe, dar aici chiar mananci cct. As accepta un vaccin functional, chiar daca nu are logica in chimie, fizica si biologie; dar nu accept asemenea gogorite. Ai vazut tu un studiu in care s-a masurat productia de tepi in celula dendritica? Eu am vazut hartia pe care s-a dat aprobare temporara lui Pfizer in SUA. E la https://www.fda.gov/media/144245/download . Nu e nici o celula dendritica acolo.

   Stii ce e in https://www.fda.gov/media/144245/download ? In tabelul 6, despre care vorbeste toata lumea, sunt 8 cazuri de covid sever in jumatatea vaccinata a grupului si 162 in jumatatea nevaccinata. Dar in tabelul 13, sunt 50 de bolnavi in jumatatea vaccinata a studiului si 275 in jumatatea vaccinata. Tot in tabelul 13 sunt descrisi trei mii de subiecti care sunt exclusi din studiu pe motive neprecizate. Includerea celor 3000 ar fi schimbat rezultatul in orice directie.

   Sugerezi sa inchid ochii la excluderea celor 3000, pe motiv de dendrite? M-a platit Dugin sa citesc tabelul 13?

  • @julien sunt ~150 de oameni extrem de competenti care au verificat timp de ~ o luna datele din testele pfizer/moderna. pe langa acestia, sunt sute de laboratoare care testeaza vaccinul pe baza de mrna pe diverse variante de sc2. in plus, toti cei vaccinati cu aceste vaccinuri pot sa-si faca teste de anticorpi spike si chiar s-au facut milioane de astfel de teste, in medie a rezultat un raspuns umoral foarte bun. inteleg ca nu se compara cu tine, nu? in inteligenta ta netarmurita ai descoperit tu ca vaccinul mrna e „apa de ploaie”! :)))))) de asta incearca sa-l faca si chinezii, nu? pai poate ne explici tu cum e posibil, daca acest vaccin e „apa de ploaie”, sa genereze un raspuns imunitar atat de puternic? a, stai, sa ghicesc, e o „mare conspiratie mondiala”, nu? :)))) acum, e clar ca esti total pe langa cu domeniul medical, asta nu-i o problema, nu e domeniul tau, inteleg. nu-ti place vaccinul de tip mrna, inteleg si asta. dar am o veste buna pentru tine, poti sa te vaccinezi cu az, e suficient. lasa-i te rog pe ceilalti, mai putin inteligenti ca tine (cum ar fi SUA si Israel, dar poti sa le spui ca au facut o mare greseala :)))))) ) sa aleaga ce vaccin vor, chiar daca e „apa de ploaie” :)))

  • Daca n-ar fi fost vaccinata, sigur murea de Covid, acu e greu de spus, ce ai dracu sunteti. Hai sa o dam pe fata: vaccinurile astea covid facute repede si prost fac mai mult rau decat bine, dar e vorba de bani multi cu pandemia asta asa ca……… Lasa-ti-ne sa ne traim viata cum vrem si care e credul sa se injecteze cu orice ii dau astia si sa poarte ce nebunii vor, cum zis unu’ destept „pe mine sa ma lase sa-mi beau apa minerala”

  • @Alex aici nu e vorba de „a crede”, e vorba de a „intelege”. evolutia umanitatii exact asta inseamna, trecerea progresiva de la „a crede” la „a intelege”. tu „crezi” fara sa „intelegi”. dar e dreptul tau, nu te obliga nimeni sa evoluezi, stai linistit 🙂 in schimb, te rog sa nu te superi daca alti oameni nu se multumesc doar cu „a crede”, vor sa si „inteleaga”. fara acesti oameni acum am trai tot in pesteri . bine, poate ca tu preferi pesterile … 😀

  • Poate tu nu erai pe planeta in noiembrie, dar eu imi amintesc jeluirile trumpistilor, care voiu ca vaccinul mRNA sa fie aprobat in pre-ziua alegerilor din SUA, sa arate cat de capabil e Trump. A fost jale mare cand seful de la Pfizer a ales sa trimita rezultatelel la o saptamana dupa alegeri, pentru ca multele slugi ale lui Trump, din interiorul FDA, ar fi aprobat orice.

   Asijderea, si chiar mai sinistru, vaccinul Moderna e conceput de o echipa de bugetari ai SUA. Cum crezi cabugetarii si-ar fi respins propria creatie?

   Nu stiu xate sute de oameni competenti citesc studiile, dar in tabelul 13 scrie ca peste 3000 au fost exclusi din analiza, transformand diferenta de 200 de cazuri prevenite intr-o gluma.

   Apica.

  • @julien tu ai citit ce am scris? sa inteleg ca in continuare crezi ca vaccinul pe baza de mrna e „apa de ploaie”? ti-am pus niste intrebari foarte simple, ai raspuns la ele? chiar nu ti se aprinde niciun beculet, nimic? cum e posibil ca acest vaccin, daca nu functioneaza, asa cum crezi tu, sa genereze un raspuns imunitar asa de puternic?

 3. Deci devine penibil..
  Pacienții nevaccinati care au alte boli destul de grave și covid pe lângă, mor de covid, iar cei vaccinati care fac covid după, mor de alte boli.
  De-a dreptul fabulos…

 4. Chestii de genul asta s-ar fi putut prevedea dacă se făceau teste de anticorpi înaintea vaccinării.

  • Înainte de vaccin, fiecare pacient declară dacă a fost infectat cu Covid înainte de vaccinare. Autoritățile pot să îl citeze pe Piedone: „Din punctul de vedere al actelor, nu am nici o problemă”.

 5. Vazand astfel de situatii nefericite este evident ca nu se poate renunta la masca in acest moment sau la distantarea sociala. In plus, nici nu se poate pune problema unor variante de discriminare intre cetatenii europeni, legate de un eventual permis de vaccinare. Desi au fost promovate cu mare tam-tam se pare ca eficenta lor este pusa sub semnul intrebarii, mai mult provoaca deces in anumite cazuri. Faptul ca o mare parte dintre nemti nu vor sa se vaccineze datorita acestor probleme nu ar trebui sa fie un motiv de constrangere.

 6. Cazuri rare, dar tot apar si din ce in ce mai des.
  Beneficiile depășesc riscurile!

  Bine ca anul asta au redescoperit efectele sterilizantele ale radiațiilor UV, ca anul trecut erai necredincios in virusul pandemic daca intrebai de ele si te luau expertii specializati la misto.

 7. …s-a itit tulpina geto-daca, dle.
  d’amu s-auzi fudula chiraiala autohtona, no!

 8. La fiecare știre de genul ăsta apar persoane care ridică semne de întrebare sau neagă eficienta vaccinării. Dacă te uiți la Israel pare că vaccinarea funcționează. Cam asta e ceea ce contează, nu?

  • @ziggy:
   imi doresc din suflet sa ai dreptate. dar oare aceste „cazuri rare” nu sunt si ele tot niste victime colaterale, la fel ca acelea „rare” de tromboze la astra zeneca?
   e ca si cum ai zice…se mai si moare, dar isi face si treaba.
   🙁

  • Pai la fel face si sistemul imunitar natural, fara efecte adverse mortale – dovedit de rata de vindecare si mortalitate dinainte de vaccinari, ne-am fi descurcat singuri cu paracetamol si ceai ca acum 10-20 de ani, dar acu’ trebuie mafiotii sa faca bani de pe urma noastra

 9. Din 2m ai avut 2000 de reactii si 200 trombozati. 50-100 de victime al acelui procent pana la 100%
  De aia e bine sa nu umbliu de nebun sau/si bot in bot cu cine stie ce sosoaca.

  • Ce se intampla e ca probabil avem de-a face cu o alta tulpina mult mai agresiva, tulpina impotriva careia anticorpii dobanditi in urma vaccinarii nu au efectul scontat.

 10. e clar femeia asta a murit de covid, dar nu ca l-a contactat din nou, ea a fost grav afectata in toamna, si acum restul bolilor i-au pus capac… voi va folositi de moartea ei prin acest fake news sa mai faceti niste bani… nu aveti putina decenta

  • Stii sa citesti? Sunt 34 de morti, nu 1.
   „Potrivit unui raport al Institutului Național de Sănătate Publică din 14 aprilie, de la începutul pandemiei, la un număr de 34 persoane (1.1% din totalul persoanelor care au avut un test pozitiv de infecție cu virusul SARS-CoV-2, după administrarea celei de a doua doze de vaccin) a survenit decesul. Dintre acestea, 32 (94.1%) erau vaccinate cu Pfizer, iar 2 (5.9%) cu Astra Zeneca.”

 11. Ieri, parcă,
  s_a publicat statistica. Procentul romanilor infectati după rapel cu covid e 2_3 la mie, la fel cu a celor fără vaccin. Numărul morților dintre cei cu rapel infectati e 1% la fel ca al cetățenilor fără vaccin. Invatatati sa citiți o statistica, și nu băgați în el ca femeia asta e prima moarta cu rapel.

  • uite unde era geniul carpatin.
   sa iti patentam rasa domle ca pe ciobanesc daca esti asa destept

  • @Serios Mai patratel, daca ai contra-argumente, expune-le. Daca stii numai sa fluieri in biserica, abtine-te. Vorba aia veche: “Esti prost? Stai acasa.”

  • Stii unde gresesti politic? Chiar daca procentele sunt identice la nevaccinati si la vaccinati, persoanele nevaccinate nu aduc nici un profit guvernantilor corupti si Big Pharma. Si mai si strica planurile de genocid globalistilor satanisti reuniti la Davos.

 12. Nu vaccinul este ineficient, ci testele PCR sunt neconcludente. Scopul celor gen Moldovan e sa prelungeasca suferinta pana moare pacientul, dar familia demnitarului se imbogateste.

 13. G4media bine ca ati facut din asta un articol; faceti cate un articol si pentru fieacre din cele cateve sute, sau zeci de mii de oameni din Cluj care s-au vaccinat cu pfizer si nu s-au imbolnavit sau nu au dezvoltat forme usoare ale bolii….
  Titlul articolului trebuia sa fie „Caz rar la Cluj: un rezultat test PCR pozitiv si 4 teste antigen negative la o persoana vaccinata cu Pfizer”.

 14. Nu,nu e un caz rar,e doar inceputul a ceea ce va urma in urmatoarea perioada.Vaccinul nu protejeaza,iar de ce ti-e frica nu scapi!Mor oameni pe capete dupa vaccin, doar ca nu se mediatizeaza!

  • Din păcate ai dreptate! E abia începutul!
   S-a pus multă presiune pe vaccinarea cu orice preț, indiferent de vârstă sau de comorbidități când toate vaccinurile se află în studiu până în decembrie 2023-2024 etc.!
   În studiu!!!
   Abia după aceea se va putea vorbi despre eficacitatea și siguranța lor!

  • In SUA in camine din NY mureau cate 20 intr o zi dupa vaccin. Sunt stiri..

   Adica la batrani sa nu se dea j&j ca fac tromboza..dar la tineri da..adica ce daca nu fac tinerii tromboza pe loc ii ok ca nu se vede imediat? Daca vor face dupa 2 ani?

   Problema cu vacc asta mrna e ca iti forteaza corpul sa lupte doar contra covid. Cand a intalnit o alta bacterie sau un virus ramane descoperit si nu mai stie ce sa faca. Astfel orice bacterie isi face treaba pe usa din spate pana ii prea tarziu. Fara sa fie vazuta. Asta inseamna joaca cu ingineria genetica cu anticorpii. Nici nu vreau sa imi imaginez un nou virus..

   Avem nevoie de rabdare rabdare rabdare, mai mult ca oricand, nu vacc…rapide.

 15. Adică, doctorul zice că dacă are plămânii afectați de Covid 85 la sută a murit de alte boli, pt că era vaccinată!
  Cei care mureau de boli terminale și erau pozitivi cu Covid, erau declarați morți de Covid, că nu erau vaccinați!
  Creadă cine vrea propaganda lor!
  Dar probabil logica mea e de antivaccinist și de conspirationist.

 16. A se citi printre randuri: Bill Gates nu isi vaccineaza proprii copii desi este un militant activ, precum si elitele. In schimb , ei asteapta ca restul populatiei sa isi vaccineze proprii copii.

  La nouvelle que Bill Gates ne vaccine pas ses propres enfants, bien qu’il soit le militant le plus actif au monde pour les vaccinations obligatoires, ne devrait pas surprendre. Des études prouvent que l’élite ne vaccine pas ses enfants. Mais en même temps, ils s’attendent à ce que les masses vaccinent les leurs.

  L’élite ne vaccine pas

  En Californie, les enfants les plus susceptibles d’être non vaccinés sont blancs et proviennent des familles les plus riches de Los Angeles, selon une étude récente. Le pourcentage de jardins d’enfants bénéficiant d’exemptions de croyances personnelles émises par l’État a doublé entre 2007 et 2013, passant de 1,54% à 3,06%. C’est environ 17 000 des enfants les plus riches, sur plus d’un demi-million, qui se retirent de la vaccination. Selon CNN, les pourcentages d’exonération de vaccins étaient les plus élevés dans la plupart des quartiers blancs à revenu élevé tels que le comté d’Orange, Santa Barbara et certaines parties de la Bay Area.

 17. Basescu este de vina !

 18. O sa vedem ce zic comentatorii rusi cand o sa apara studii cu Sputnik facut cu virus de maimuta adormit ( nu e gluma).

 19. Cum mi-am dat seama ca interviul e cu "medicul care a tratat-o", pe model "unchiul Alexandrei pe care nu a intalnit-o niciodata"

  Citez din 2011: „Doctorul Sergiu Habago detine societatea Cord Blood Center, specializata in prelevarea si depozitarea sangelui placentar, si sustine ca deplasarile sunt vitale pentru a-si mentine afacerea pe roate. Din acest motiv, dar si pentru ca este pasionat de zbor, si-a cumparat un avion Cessna 172. ” Este cel mai popular avion din lume.” a declarat Zilei de Cluj.

  Ce specialitate are de fapt zburatoarea asta?

 20. Si marmota invelea ciocolata… Femeia baut apa de la robinet si de aia a murit, vaccinul Pfizer nu are nici o vina. Ei, daca se vaccina cu un vaccin rusesc sau chinezesc, atunci precis medicii din solda globalistilor ar fi declarat ferm si fara autopsie ca a murit datorita vacinului rusesc sau chinezesc. Dar daca e vorba de Pfizer, este exclus prin lege ca cineva sa moara datorita vaccinului.

  • Oricum ii doare in cot pe astia care fac vaccinurile. Nu pot fi trasi la raspundere sau sa plateasca despagubiri…. A face vaccin e cea mai profitabila afacere – parca asa a zis Gates, profit 20 la 1

  • Mai mai.. ce fenomene supranaturale nimic nu i bun in loc de vaccin, asa se scot niste procente de ramai transmit. Cea mai importanta boala a secolului dar nu toti mor din ea.
   95% eficienta..cu un vaccin facut intr un an si fara timp de studiat.
   Sa vedem daca ne or limita intrarile la magazin sau lucru fara vacc.. pt ca in acel caz va bate bine cu ce zice pr Paisie ca cei care il vor lua se vor pecetlui..

 21. In SUA in camine din NY mureau cate 20 intr o zi dupa vaccin. Sunt stiri..

  Adica la batrani sa nu se dea j&j ca fac tromboza..dar la tineri da..adica ce daca nu fac tinerii tromboza pe loc ii ok ca nu se vede imediat? Daca vor face dupa 2 ani?

  Problema cu vacc asta mrna e ca iti forteaza corpul sa lupte doar contra covid. Cand a intalnit o alta bacterie sau un virus ramane descoperit si nu mai stie ce sa faca. Astfel orice bacterie isi face treaba pe usa din spate pana ii prea tarziu. Fara sa fie vazuta. Asta inseamna joaca cu ingineria genetica cu anticorpii. Nici nu vreau sa imi imaginez un nou virus..

  Avem nevoie de rabdare rabdare rabdare, mai mult ca oricand, nu vacc…rapide.

 22. Lucrez la spital si cunosc destul de multe persoane zicand:” nu mai port masca pentru ca sunt vaccinat, nu cred ca mai fac boala si n-am ce sa transmit´.
  In prezent lumea s-a plictisit, poate, frica de covid de asemenea este tot mai putin prezenta in viata unora s.a.m.d. Insa, Dr.Monica Pop are dreptate, cei vaccinati nu mai fac doar forme severe, in rest se pot inbolnavi, transmit virusul, urmeaza tratament, ajung in spitale; pe viitor pot face ei si a treia doza chiar si a patra, virusul nu iarta vaccinatii sau nevaccinatii.

 23. Aceste asa zise vaccinuri au fost create pentru tot felul de boli,boli care intr un final duc la moarte;ce se vede acum este de abia inceputul;ele au fost create pentru exterminare.

  Unii vor muri imediat,alții la cateva ore,zile,saptamani,luni.
  Unii de avc (atac vascular cerebral) sau de ima (infarct miocardic acut),alții de tromboze, miocardita ori pericardita; insa cei mai multi vor muri la cativa ani dupa injectarea „salvatorului”, vor muri rãpuși de cancere galopante si boli autoimune;binenteles,cei mai multi dintre sinucigasi nu vor mai face legatura cu aceste asa zise vaccinuri;asta este si scopul:
  -cu cat apar mai tarziu reactiile adverse,cu atat mai mici sunt sansele sa se puna in legatura cu otravurile continute de vaccin.

  Nu trebuie sa mã credeți pe mine cei ce v ati vaccinat si cei ce urmeazã sa vã vaccinați,veti vedea singuri!nasol este cã atunci nu veți mai putea face nimic!totodata puteti contacta rudele celor morti sau mutilati sa i intrebati direct cum erau acele persoane inainte de vaccinare.

  Adenom
  Blastom
  Carcinom
  Leucemie
  Limfom
  Mielom
  Papilom
  Sarcom

  Oameni buni si rãi,nu vã vaccinați!!!
  Daca țineții la integritatea voastrã fizicã,psihicã și sufleteascã,chiar de veți månca ceapã cu påine,NU vã vaccinați!!!

 24. Diabeticii,supraponderalii,cardiacii,cei cu corpul plin de toxine ( se vede după bărbia dubla sau gat f gros sau grăsime corporală peste normal ,vârsta peste 65 , fumătorii de zeci de ani…au risc ceva mai mare de complicatii la Covid chiar daca sunt vaccinați….vor scăpa poate dar max 5 ani..mai târziu tot virusul va castiga ” Daca” nu devine mai puțin agresiv în timp.