G4Media.ro

EXCLUSIV Aproape două treimi din părinții copiilor cu vârste între 5 și…

Sursa foto: Pixabay

EXCLUSIV Aproape două treimi din părinții copiilor cu vârste între 5 și 18 ani sunt de acord să-i testeze acasă și nu susțin testarea lor de către cadrele didactice, la școală – sondaj IRES

Aproape două treimi din părinții copiilor cu vârste între 5 și 18 ani sunt de acord să-i testeze acasă, potrivit sondajului IRES „Percepții, atitudini și comportamente cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19”, realizat în parteneriat cu Edupedu.ro.

Din eșantionul total de părinți, 92% aflaseră despre testarea elevilor în școli, începută luni, 6 decembrie.

Dacă peste două treimi dintre părinți sunt de acord ca ai lor copii să fie testați în unitatea de învățământ de către personal specializat, în laboratoare sau unități specializate ori chiar să își testeze acasă copiii, mult mai mică este favorabilitatea pentru testarea copiilor de către cadrele didactice. 33% sunt de acord cu această ultimă soluție, procentul fiind ușor mai ridicat (38%) în rândul părinților cu copii între 5 și 11 ani, dar mai scăzut (29%) în cazul celor cu copii între 12 și 18 ani.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. Mesaj pt parintzi: cadrele didactice sau oricine altcineva nu au voie legal sa va testeze copiii! Copiii trebuie sa se testeze singuri , fara ca altcineva sa i atinga sau sa le bage betze in nas ori in gat! Grija mare la legalitate! Nicaieri in lume nu au voie sa se atinga de copii!

  2. Oameni normali, e treaba părinților asta. Copiii sunt responsabilitatea părinților, nu a statului.