G4Media.ro

EXCLUSIV 13 milioane de măști de protecție pentru persoane vulnerabile din cele…

EXCLUSIV 13 milioane de măști de protecție pentru persoane vulnerabile din cele 100 de milioane cumpărate de la Topolinski au rămas în depozitele statului

Peste 13 milioane de măști de protecție destinate persoanelor vulnerabile în pandemie, din cele mai mult de 100 de milioane de măști cumpărate de stat de la omul de afaceri Michael Topolinski, au rămas nedistribuite până în prezent, arată un răspuns al Ministerului Sănătății transmis Economedia. Contractul privind măștile pentru persoane vulnerabile a fost subiectul mai multor controverse, atât privind licitația, cât și privind întârzierile la livrare.

Livrarea celor 103 milioane de măști medicale destinate românilor din categorii defavorizate a fost finalizată pe 18 septembrie, anul trecut, anunța atunci compania Naguma Medical Supply SRL, fondată de familia de investitori Topolinski (tatăl Michael și cei trei copii – Tyler, Michael și Ashton).

Începând cu luna septembrie, primăriile, prin Direcțiile de Asistență Socială și Medicală, au început distribuirea măștilor de protecție facială pentru persoanele defavorizate, fie prin livrare la domiciliu, fie prin distribuirea în diverse locații, precum sediile primăriilor, ale direcțiilor de asistență socială sau cluburile de pensionari.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. cate din acele masti sunt conforme? la noi circula numa parnai de masti, alea bune merg in europa
    si guvernul da vina pe cetateni pentru infectii, mastile nu le verifica nimeni

  2. Important este să fie achitate, că intra la investițiile lui Orban!

  3. Așa se luptă guvernul cu pandemia. Au transpirat săracii cât și-au sporit averea în această pandemie.

  4. Bineînțeles că stau în depozite, la fel ca și tabletele cu internet pentru școala online… las’ că prostul de Patrocle are el 3 lei de-o mască și vreo 10 milioane să cumpere tehnica necesară pentru cine nu își permite.

    Ar fi interesantă o documentare din partea presei despre câte cereri pentru tablete au fost înregistrate de școli din partea părinților, câte s-au distribuit, câte stau să se pună praful pe ele prin magazii și mai ales câte au ajuns la cei care chiar nu aveau nevoie de ele!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.