G4Media.ro

Excesele în perioada sărbătorilor pot fi costisitoare la Borussia Dortmund: amenzi de…

Sursa Foto: Borussia Dortmund/ Facebook

Excesele în perioada sărbătorilor pot fi costisitoare la Borussia Dortmund: amenzi de 1000 de euro pentru fiecare 100 de grame în plus luate de jucători după un anumit prag

Belgianul Thomas Meunier a dezvăluit pentru RTBF sancţiunile impuse de Borussia Dortmund jucătorilor care iau în greutate în pauza de iarnă. La clubul german, excesele în perioada sărbătorilor pot fi foarte costisitoare, notează RMC Sport.

Clubul german, locul 5 în Bundesliga, a introdus reguli pentru a-şi descuraja jucătorii să facă excese în ceea ce priveşte consumul de mâncare şi alcool în perioada sărbătorilor. Conducerea Borussiei Dortmund a impus controale de greutate pentru jucătorii săi şi, mai ales, amenzi, după cum a dezvăluit Thomas Meunier.
1000 de euro pentru fiecare 100 de grame după un anumit prag

„Am fost cântăriţi la ultimul antrenament şi se va proceda la fel când vom relua pregătirile”, a declarat Meunier, care a ajuns la Dortmund în 2020. „Tariful este cunoscut: există o amendă de 1.000 de euro pentru fiecare kilogram luat şi apoi, peste un anumit nivel, trecem la 1.000 de euro… la fiecare 100 de grame!”

Jucătorul în vârstă de 32 de ani nu a fost până acum amendat niciodată pentru excese de Crăciun, dar nu este şi cazul unora dintre coechipierii săi: „Fără să dau nume, ştiu unul care a ajuns la 10.000 de euro. I-am spus: ‘Ai o săptămână la dispoziţie şi, dacă dai jos kilogramele, îţi reducem amenda’… şi a reuşit!”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...