G4Media.ro

Eveniment tip „bootcamp” pentru tineri, pe tema instituțiilor europene, cu sesiuni interactive/…

sursa foto: Freepik

Eveniment tip „bootcamp” pentru tineri, pe tema instituțiilor europene, cu sesiuni interactive/ Înscrieri, până luni, 21 aprilie

Centrul de Expertiză Europeană Europuls va organiza un bootcamp dedicat tinerilor care vor își aprofundeze cunoștințele despre modul în care funcționează instituțiile Uniunii Europene, în contextul alegerilor europarlamentare din acest an, transmite organizația.

La acest bootcamp, tinerii au oportunitatea „să își dezvolte abilități de public speaking sau advocacy, dar și să descopere oportunități de internship/de carieră în domeniul relațiilor internaționale”, se arată într-un comunicat emis miercuri de Europuls.

Astfel, tinerii sunt așteptați pe data de 24 aprilie (orele 13:00 – 17:30) la sediul Biroului de Informare al Parlamentului European în România, situat pe strada Vasile Lascăr nr. 31.

„Veți avea ocazia de a descoperi domeniul advocacy-ului, alături de Francesca Cristea, de a afla despre oportunități de internship-uri chiar și de a interacționa cu tineri care au beneficiat de aceste experiențe, dar și să participați la o sesiune de negociere marca Europuls, aprofundându-vă astfel cunoștințele despre instituțiile UE”, mai precizează Centrul de Expertiză Europeană.

Înscrierile pot fi înregistrate completând următorul formular până la data de 21 aprilie: https://forms.gle/gPGcywRXunoKEf858.

Alegerile europarlamentare vor avea loc în acest an la data de 9 iunie, în toate statele membre UE.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...