G4Media.ro

Eurostat: Peste o jumătate de milion de români cu studii superioare trăiau…

Eurostat: Peste o jumătate de milion de români cu studii superioare trăiau în altă țară din UE în 2017, număr dublu față de 2008. Fenomenul brain-drain contracarat cu două inițiative locale

În 2017, în Uniunea Europeană au fost aproape 17 milioane de migranți, din care aproape o treime (32%) aveau vârste cuprinse între 15 și 34 de ani. Majoritatea lor s-au îndreptat spre Germania și Marea Britanie. Topul țărilor de origine, din care au plecat acești oameni, este condus de România, urmat de Polonia, Italia și Portugalia, potrivit studiului „Abordarea exodului de creiere: dimensiunea la nivel local și regional”, publicat de Comitetul European al Regiunilor (CoR).

 

 

Photo by Tommaso Pecchioli on Unsplash

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Sa fie sanatosi, sa traiasca vieti normale departe de jamahiria Romania unde nimic nu conteaza si ticalosia este rasplatita.

  2. Romanilor adevarati si patrioti… nu mai plecati din tara ! Cine imi mai plateste mie asistenta sociala ? Ca seful meu draghici e tare lacom.

    • Asistat, Putin te plateste ce dracu faci pe rusu prost! Dar stai, din Ianuarie tre sa plecam inapoi la Maskva ca prostii astia pt care scriem vor fi scosi in afara legii.

    • Nu imi fac probleme, de la 1 ianuarie o sa fim sefii UE . Impreuna cu prima doamna vasilica viorica dancila vom readuce meritocratia inapoi in institutiile UE. Gata cu joaca !!!

    • Ia d’aici un baton Rom, sa îți tina de foame! :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.