G4Media.ro

Europarlamentarul Rareş Bogdan (PNL): ”Nu este vorba de un eşec în privinţa…

Sursa foto: FADEL SENNA / AFP

Europarlamentarul Rareş Bogdan (PNL): ”Nu este vorba de un eşec în privinţa Schengen şi de data aceasta este vorba despre o retragere strategică de pe ordinea e zi”

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat marţi că nu este vorba de un eşec în privinţa aderării la Schengen şi de data aceasta este vorba despre o retragere strategică de pe ordinea e zi, el precizând că în momentul de faţă există dialog la nivel de miniştri de Interne, de Externe, preşedinţie şi ambasadorul Hurezeanu, transmite News.ro.

Rareş Bogdan a declarat în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, că nu este vorba de un eşec în privinţa Schengen şi de data aceasta este vorba despre o retragere strategică de pe ordinea e zi, pentru că ”suntem în cuplaj cu Bulgaria, care nu are votul în Parlamentul de la Haga”.

”După ce Bulgaria primeşte votul, noi, faţă de acum un an, culoarele diplomatice sunt desţelenite, în sfârşit deschise, după ce în urmă cu un an, după refuzul fără nicio explicaţie plauzibilă a Austriei, puterea de la Bucureşti a decis să retragă atât consulul general cât şi ambasadorul timp de trei luni de zile, iar aceste culoase au fost îngheţate”, a arătat el.

Europarlamentarul PNL a precizat că în momentul de faţă există dialog la nivel de miniştri de Interne, de Externe, preşedinţie şi ambasadorul Hurezeanu.

”Există oarecare premise pentru începutul anului”, a menţionat Rareş Bogdan, arătând că ”pe de o parte este vorba de chestiuni economice, de aprope 1,5% din PIB pentru noi, dar camioanele, trenurile care stau la graniţe sunt şi ale companiilor austriece, nu doar ale celor româneşti. Rareş Bogdan a mai afirmat că este vorba şi de o chestiune ce ţine de ”coeziune europeană”..

”În momentul de faţă, există o teamă accentuată la Bruxelles, de la Comisie în special, continuând la Parlament şi Consiliu, că cei 16% suveranişti şi antieuropeni prezenţi astăzi în Parlamentul European, se pot duce pe estimările făcute pe eurobarometre spre 35% sau 40%, ceea ce poatedeveni periculos pentru construcţia europeană”, a mai afirmat Rareş Bogdan.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

13 comentarii

 1. Rares, strategic vorbind, tu si PNL v-ati retras in subsolul istoriei moderne la capitolul carpe de lustruit pantofii tarabagiului covrigar din Buzau

 2. Nu, nu e vorba de un esec, de fapt voi nu v-ati prezentat. Ca la fotbal. Ati pierdut nu ca ati luat bataie ci ca nu ati jucat. Ca ati intarziat, ca nu ati avut cu cine juca s.a.m.d.
  Lichelelor

 3. Tovarășe, chiar nu ţi-e ruşine? Sunteţi nişte incapabili şi credeţi că noi suntem proşti. Nu ştiţi să luptaţi pentru noi, tot ceea ce urmăriţi sunt averi pentru voi!

 4. Gargaragiul e plin de tupeu crezand ca toti suntem pr0sti si ca uitam repede. Un parvenit care merge la piata cu ceas de 30.000 de euro la mana.

 5. O retragere strategica din politica ti-ar prinde si tie, Rares Bogdan, c.rva mica!

 6. Păi, este fix un eșec. Un exemplu elocvent de eșec și incompetență.

  Iar încercarea de “aburire” a cetățenilor este exemplul de tupeu și bătaie de joc!

 7. pe cine crede ca mai abureste dl batistuta? pe romani in niciun caz. la cat raha mananca, ma bate gandul ca s-a angajat piarist la ciocanul nou.

 8. Asa spun si rusii de cand au inceput razboiul.

 9. Asa va fi si la alegeri : triumf total ! Nici seful comunicarii pnl-sd nu se poate screme de mai mult de atat …. Ca indicator absolut al capacitatii sale in comunicare , parasutat direct in functie de vicepresedinte si europarlamentar (model initiat si consacrat prin Intaiul Nelocuit) amintesc ca insusi Colacu (si multi altii din gasca) are fb-ul deschis si comunica curent cu cetatenii in timp ce specialistul comunicarii pnl il are de ani, inchis, abandonat si comunica doar ce si cand vrea muschiul lui………

 10. Rares Bogdan sau domnul Esec Strategic

 11. zarvagiu no 1 nu a vazut the 2023 Rule of Law Report …statul de drept e ingropat !