G4Media.ro

BBC cere scuze telespectatorilor şi acuză UEFA pentru reluările de la accidentarea…

BBC cere scuze telespectatorilor şi acuză UEFA pentru reluările de la accidentarea lui Varga: Am fost la fel de șocați ca și voi când au reluat acest incident

BBC a cerut scuze telespectatorilor săi pentru reluarea acţiunii în care Barnabas Varga s-a ciocnit violent de portarul scoţian Angus Gunn, în timpul meciului de la Euro 2024, de duminică, dintre Ungaria şi Scoţia (1-0), transmite News.ro.

BBC, care transmite meciurile din cadrul competiţiei împreună cu ITV în Anglia, utilizează pentru aceasta feed-ul UEFA şi, prin urmare, are un control limitat asupra alegerii imaginilor. După ce şi-a cerut scuze, prezentatoarea canalului a acuzat UEFA că nu şi-a respectat propriul protocol privind difuzarea unei acţiuni care implică o accidentare gravă.

„Am fost la fel de şocaţi ca şi voi când au reluat acest incident”, a spus ea. „Există protocoale pentru acest tip de lucru după Christian Eriksen acum trei ani şi am fost foarte surprinşi că UEFA a decis să arate această reluare lentă, motiv pentru care am tăiat la unghi larg de îndată ce am putut”.

În urmă cu trei ani, mijlocaşul ofensiv danez a suferit un stop cardiac în timpul meciului cu Finlanda (1-0) la Euro 2021. Jucătorii se poziţionaseră în cerc în jurul său pentru a ascunde intervenţia serviciilor de urgenţă şi încercările de a-l resuscita.

Duminică seara, serviciile de urgenţă au întins cearşafuri în jurul zonei în care se afla jucătorul maghiar. Mai mulţi coechipieri ai acestuia, îngrijoraţi şi emoţionaţi, s-au poziţionat pentru a-şi ascunde coechipierul.

După un duel aerian şi o ciocnire cu portarul scoţian Angus Gunn, Barnabas Varga a căzut. După o intervenţie îndelungată, jucătorul a fost în cele din urmă evacuat de pe teren conştient. „Din fericire, acum putem spune că „Barni” nu mai este în pericol”, a declarat antrenorul său Marco Rossi. „Probabil că va fi operat în următoarele ore, deoarece a suferit o fractură aici (arătându-i obrazul şi orbita). Dacă mergem mai departe în competiţie, bineînţeles că nu va mai face parte din echipă”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. E peste tot pe internet faza nu inteleg de ce sa-si ceara scuze, se intampla si lucrurile astea, parca ne-am facut toti niste sensibili.